14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Β’ Εθνική (4ος) : Οι κορυφαίοι της 1ης αγωνιστικής

Τα πρωταθλήματα των Εθνικών κατηγοριών επανήρθαν και το basketa.gr σας παρουσιάζει την κορυφαία πεντάδα και τον προπονητή της 1ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Β' Εθνικής.

1.Γρηγόρης Μιχαηλίδης (1,90 - 44 ετών) [ΜΕΝΤ]

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής η ΜΕΝΤ, η οποία νίκησε στην Τούμπα τον ΚΑΟ Χαλκιδικής, έχοντας ως μπροστάρη τον εμβληματικό Γρηγόρη Μιχαηλίδη. Ο πολύπειρος γκαρντ σκόραρε 21 πόντους με 5 τρίποντα, και έδειξε ότι και φέτος θα αποτελέσει τον ηγέτη της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

2.Δημήτρης Γεωργίου (1,89 - 22 ετών) - [Μαχητές Πεύκων]

Για τρίτη χρονιά συνεχίζει στα Πεύκα ο Δημήτρης Γεωργίου, ο οποίος συνεχίζει να προοδεύει χρονιά με την χρονιά. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Β' Εθνικής ήταν εξαιρετικός, έχοντας 18 πόντους και 2 τρίποντα στη νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης επί του Πολύγυρου.

3.Θωμάς Αμπαράς (1,85 - 27 ετών) [Μακεδονικός]

Με το δεξί ξεκίνησε τη σεζόν ο φιλόδοξος Μακεδονικός, ο οποίος επικράτησε εύκολα στην Καλαμαριά της Αρετσού. Πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης νίκης ήταν ο εξαιρετικός σκόρερ Θωμάς Αμπαράς, ο οποίος είχε 20 πόντους με 4 τρίποντα.

4.Χρήστος Ζιάκας (1,95 - 37 ετών) [ΧΑΝΘ]

Ο πολύπειρος φόργουορντ αποτελεί μαζί με τον Φίλιππο Συμεωνίδη τους δυο καθοδηγητές του νεανικού συνόλου που δημίουργησε η ΧΑΝΘ, και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης επί του δυνατού Πανσερραϊκού. Ο 37χρονος αθλητής οδήγησε την ομάδα του έχοντας 19 πόντους με 2 τρίποντα.

5.Γιώργος Μπρόζος (2,00 - 35 ετών) [ΚΣ Γέφυρας]

Με σπουδαίο διπλό μπήκε στο νέο πρωτάθλημα η φιλόδοξη Γέφυρα, και με το διπλό στο Λαγκαδά επί του Ερμή έστειλε μήνυμα. Ένας εκ των κορυφαίων ήταν ο πολύπειρος Γιώργος Μπρόζος ο οποίος είχε 17 πόντους με 2 τρίποντα, αλλά και την τιμητική του, καθώς άπαντες του αφιέρωσαν τη νίκη. Ο λόγος έγκειται στο γεγονός ότι η η σύζυγος του έφερε στον κόσμο ένα υγειέστατο αγοράκι.

Προπονητής

Θωμάς Κωστόπουλος [Αίας Ευόσμου]

Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στην Β' Εθνική ο Θωμάς Κωστόπουλος, ο οποίος έχοντας κατακτήσει πριν δυο χρονιές το πρωτάθλημα στον Βόρειο όμιλο με τον ΠΑΣ Γιάννινα γνωρίζει άρτια τα κατατόπια του πρωταθλητσιμού. Ο 36χρονος τεχνικός οδήγησε τον Αίαντα Ευόσμου σε νίκη με 38 πόντους διαφορά στην Κομοτηνή, και με το καλημέρα έστειλε μήνυμα.

Photo credit : anexartitos.gr

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ