23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Β’ Εθνική (3ος) : Οι κορυφαίοι της 7ης αγωνιστικής

Η 7η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής ολοκληρώθηκε και το basketa.gr σας παρουσιάζει την κορυφαία πεντάδα και τον προπονητή που τη συνοδεύει.

1.Αντώνης Γκοντόπουλος (1,86 - 40 ετών) [Ολυμπιακός Βόλου]

Σε τέτοια παιχνίδια βγαίνουν μπροστά οι ηγέτες, και αυτό έπραξε ο Αντώνης Γκοντόπουλος στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Νίκης στο ντέρμπι του Βόλου. Ο πολύπειρος σκόρερ, με την τεράστια καριέρα πίσω του, έπραξε αυτό που ξέρει καλύτερα, δηλαδή να «εκτελεί» την αντίπαλη άμυντα, και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 20 πόντους με 5 τρίποντα.

2.Νίκος Μπουργάνος (1,92 - 26 ετών) [Ίκαροι Τρικάλων]

Την αήττητη πορεία τους συνεχίζουν οι Ίκαροι Τρικάλων, οι οποίοι δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα να επικρατήσουν στην έδρα τους, της Αναγέννησης Καρδίτσας. Την καλύτερη του εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νίκος Μπουργανός, ο οποίος στην δεύτερη του σεζόν σε Θεσσαλικό έδαφος, είχε 31 πόντους με 7 εύστοχα τρίποντα.

3.Δημήτρης Ψύρρας (1,92 – 27 ετών) [Αίολος Τρικάλων Γόμφοι]

Ακόμη ένα εξαιρετικό παιχνίδι από τον Δημήτρη Ψύρρα, ο οποίος αναδυκνείεται σε καθοριστικό παράγοντα και για τον Αίολο. Ο 27χρονος γκαρντ βρίσκεται από το 2017 στους Γόμφους, και αποτέλεσε έναν από τους αθλητές που μεταπήδησαν στον Αίολο μετά την συμπόρευση των δυο ομάδων. Στην σπουδαία νίκη της ομάδας του επί του Ερμή Σχηματαρίου είχε 18 πόντους με 2 τρίποντα, ενώ αυτή ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Βοιωτίας.

4.Θοδωρής Τεπετίδης (2,02 - 34 ετών) [Έσπερος Λαμίας]

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Έσπερος χρειάστηκε να φτάσει σε ανατροπή, αλλά κατάφερε να φτάσει στο 4/4 στη Λαμία, επικρατώντας πολύ δύσκολα του IBC Ιωαννίνων με 67-63. Πολύ καλό παιχνίδι πραγματοποίησε ο 34χρονος έμπειρος φόργουορντ, Θοδωρής Τεπετίδης, σκοράροντας 19 πόντους με 4 τρίποντα, και έχοντας καθοριστική συμβολή στη νίκη της ομάδας της Φθιώτιδας.

5.Δημήτρης Μάντζιος (2,00 - 26 ετών) [ΑΓΣ Ιωαννίνων]

Κομβική νίκη στη μάχη της παραμονής πέτυχε ο ΑΓΣ Ιωαννίνων, ο οποίος κατάφερε να επιβληθεί στην έδρα του, των Τιτάνων Παλαμά με 72-68. Στυλοβάτης της επιτυχίας, και κυρίαρχος στο παιχνίδι μέσα στην ρακέτα ήταν ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ, Δημήτρης Μάντζιος, ο οποίος πριν δυο χρόνια πανηγύρισε το πρωτάθλημα και την άνοδο από την Β' Εθνική προς την Α2 Ανδρών με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο αθλητής, ο οποίος ανδρώθηκε μπασκετικά στον ΑΓΣΙ, είχε στο συγκεκριμένο παιχνίδι 21 πόντους.

Προπονητής

Γιώργος Βλιώρας (Ολυμπιακός Βόλου)

Ο έμπειρος προπονητής έχει συνδέσει το όνομα του με τους «ερυθρόλευκους» του Βόλου, στους οποίους επέστρεψε το 2019, και κατάφερε να οδηγήσει στην Β' Εθνική. Και όχι μόνο αυτό, ήταν ο προπονητής που ώθησε τον Ολυμπιακό στη πολύ μεγάλη νίκη στο τοπικό ντέρμπι του Βόλου απέναντι στη Νίκη, νε αποτέλεσμα η ομάδα του να μετράει πλέον δυο νίκες, και να έιναι ζωντανή στη μάχη της παραμονής. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ