19 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Β’ Εθνική (3ος) : Οι κορυφαίοι της 4ης αγωνιστικής

Η 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής ολοκληρώθηκε και το basketa.gr σας παρουσιάζει την κορυφαία πεντάδα και τον προπονητή που τη συνοδεύει.

1.Ντίνος Νικολόπουλος (1,84 - 33 ετών) [ΑΓΣ Ιωαννίνων]

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο ΑΓΣΙ κερδίζοντας με εύκολο τρόπο στην Ημαθία την Μελίκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Ηπειρώτες ήταν ο έμπειρος γκαρντ, Ντίνος Νικολόπουλος, ο οποίος σκόραρε 33 πόντους με 8 τρίποντα, όντας πραγματικά ασταμάτητος.

2.Ανδρέας Κατωπόδης (1,88 - 28 ετών) [Δόξα Λευκάδας]

Στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του αγωνίζεται την τρέχουσα σεζόν ο Ανδρέας Κατωπόδης, ο οποίος μαζί με τον Βαλάντη Κουρτίδη εμφανίστηκαν ασταμάτητοι, πετυχαίνοντας 47 πόντους με 8 τρίποντα στο σύνολο απέναντι στον Αίολο Τρικάλων. Ωστόσο ο πρώην παίκτης του Κορωπίου και του Παγκρατίου ήταν καταλυτικός ώστε να φτάσου οι νησιώτες στη νίκη στην παράταση, έχοντας στο σύνολο 22 πόντους με 5 τρίποντα.

3.Μπάμπης Μουρατίδης (1,90 - 35 ετών) [IBC Ιωαννίνων)

Δεύτερη νίκη στον 3ο όμιλο για το IBC το οποίο κέρδισε σε ένα κλειστό παιχνίδι στα Ιωάννινα τον Πρωτέα Γρεβενών με 66-60. Πρωταγωνιστικής για τους νικητές ήταν ο έμπειρος σκόρερ των Εθνικών κατηγορίων, Μπάμπης Μουρατίδης, ο οποίος σκόραρε 23 πόντους με 2 τρίποντα.

4.Γιάννης Μανδαλάκης (1,87 - 36 ετών) [Τιτάνες Παλαμά]

Οι Τιτάνες παρουσιάζονται πολύ ισχυροί στον Παλαμά, και έτσι μετά τη Νίκη Βόλου κέρδισαν και τον Έσπερο Λαμίας, φτάνοντας στο 2/2 στο «σπίτι» τους. Μεγάλο ρόλο σε αυτή τη μεταμόρφωση παίζει ο Γιάννης Μανδαλάκης, ο οποίος και στις δυο εντός έδρας επιτυχίες των Θεσσαλών βρέθηκε στην κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής. Αυτή τη φορά, και απέναντι στον ποιοτικό Έσπερο είχε 33 πόντους με 3 τρίποντα.

5.Τασος Δημητριάδης (2,04 - 39 ετών) [Ερμής Σχηματαρίου]

Ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ θέλει να προσθέσει μια ακόμη άνοδο στο πλούσιo παλμαρέ του, και έτσι με μια σειρά από εξαιρετικές εμφανίσεις οδηγεί τον Ερμή Σχηματαρίου στις σημαντικότερες σελίδες της ιστορίας του. Στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής με τη Νίκη Βόλου ο έμπειρος αθλητής ήταν ηγετικός, έχοντας 29 πόντους με 2 τρίποντα.

Προπονητής 

Λευτέρης Χαντζιάρας (Τιτάνες Παλαμά)

Ο συγκεκριμένος προπονητής έχει συνδέσει διαχρονικά το όνομα του με τον σύλλογο, και έτσι η άνοδος των Τιτάνων στην Β' Εθνική τον έφερε εκ νέου στο τιμόνι των Θεσσαλών. Έτσι, μετά την σπουδαία νίκη επί της Νίκης Βόλου, οδήγησε την ομάδα του Παλαμά σε μια ακόμη σπουδαία νίκη, με μια υπερβατική νίκη επί του Έσπερου Λαμίας. Έτσι, με την ομάδα του να έχει 2/2 στην έδρα της, ελπίζει στην καλύτερη δυνατή πορεία σε ένα δύσκολο όμιλο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ