21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Β’ Εθνική (3ος) : Οι κορυφαίοι της 1ης αγωνιστικής

Η 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β' Εθνικής ολοκληρώθηκε και το basketa.gr σας παρουσιάζει την κορυφαία πεντάδα και τον προπονητή που τη συνοδεύει.

1.Λευτέρης Ζαρμκούπης (Ερμής Σχηματαρίου) [1,91 - 23 ετών]

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τη σεζόν ο εκρηκτικός γκαρντ, ο οποίος πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και την άνετη νίκη του Ερμή με το ευρύ 80-40 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ο Λευτέρης Ζαρμακούπης, ο οποίος αναδείχθηκε μέσω της πορείας πρωταθλητισμού του ΕΦΑΟΖ στην Γ' Εθνική, είχε 30 πόντους με 1 τρίποντο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

2.Μπάμπης Μουρατίδης (ΣΚ Ιωάννινα) [1,90 - 35 ετών]

Το φετινό καλοκαίρι του έμπειρου γκαρντ εμπεριείχε αρκετά ταξίδια, με τον ίδιο να καταλήγει από τη Σάμο και μέσω Μυτιλήνης στα Ιωάννινα και στην Β' Εθνική. Ο πολύπειρος σκόρερ ήταν καταλυτικός στην πρώτη νίκη της ομάδας της Ηπείρου επί των Τιτάνων Παλαμά, έχοντας 25 πόντους με 1 τρίποντο.

3.Χρήστος Πάππος (Έσπερος Λαμίας) [2,00 - 26 ετών]

Ο 26χρόνος φόργουορντ αποτελεί έναν από τους παίκτες που έχει συνδέσει το όνομα του με τον Έσπερο Λαμίας, από τον οποίο απουσίασε τη σεζόν 2019-2020 όταν και αγωνίστηκε στο Λορκό Αταλάντης. Στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Μελίκη, και το άνετο 86-63, ο Χρήστος Πάππος είχε 19 πόντους με 1 τρίποντο, πιάνοντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του.

4.Γιάννης Παπαχρήστος (Ίκαροι Τρικάλων) [1,92 - 41 ετών]

Ο Γιάννης Παπαχρήστος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχει φάει με το κουτάλι τις Εθνικές κατηγορίες. Στα 41 του χρόνια παραμέμνει ποιοτικός και παράλληλα αθλητικός, και έτσι στην πρεμιέρα των Ικάρων με τον Πρωτέα Γρεβενών, ο πολύπειρος αθλητής ήταν ασταμάτητος, έχοντας 28 πόντους με 4 τρίποντα.

5.Μάκης Θέος (Αίολος Γόμφων) [2,02 - 37 ετών)

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στην Β' Εθνική η νεοσύστατη ομάδα των Τρικάλων, η οποία επικράτησε στην πρεμιέρα της του ΑΓΣ Ιωαννίνων με 64-48. Κορυφαίος για τους Θεσσαλούς ήταν ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ, Μάκης Θέος, ο οποίος αποτέλεσε εγγύηση έχοντας 20 πόντους με 3 τρίποντα.

Προπονητής

(Ανδρέας Μαύρος - Γιώργος Κοσμάτος - Νίκη Βόλου)

Η Νίκη αποτέλεσε μια ακόμη γηπεδούχο που πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα της Β' Εθνικής, αλλά σίγουρα είχε το δυσκολότερο έργο από τις περισσότερες ομάδες, καθώς αντιμετώπιζε την ιδιαίτερα δυνατή και έναν εξαιρειτκό προπονητή, Δόξα Λευκάδας. Ωστόσο οι Βολιώτες με ένα εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο κατάφεραν να επικρατήσουν, και να δείξουν ότι και την τρέχουσα σεζόν αποτελούν ομάδα με φιλοδοξίες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ