19.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Β’ Εθνική (2ος) : Οι κορυφαίοι της 9ης αγωνιστικής

Η 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής ολοκληρώθηκε και το basketa.gr σας παρουσιάζει την κορυφαία πεντάδα και τον προπονητή που τη συνοδεύει.

1.Γιώργος Βάρσος (1,83 - 22 ετών) [ΕΦΑΟΖ]

Καταπληκτικό πρωτάθλημα πραγματοποιεί ο Γιώργος Βάρσος, στην δεύτερη του σεζόν στην ομάδα του Ζωγράφου. Ο 22χρονος γκαρντ, ο οποίος ανδρώθηκε μπασκετικά στον Έσπερο Καλλιθέας του Αντώνη Μάντζαρη ήταν εξαιρετικός στην εκτός έδρας νίκη του ΕΦΑΟΖ στα Μελίσσια, έχοντας συνολικά 25 πόντους με 3 τρίποντα.

2.Παντελής Κοψιάς (1,83 - 23 ετών) [Μανδραϊκός]

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποιεί ο Μανδραϊκός, ο οποίος με την εκτός έδρας νίκη στη Νίκαια επί του Άρη, έβαλε βάσεις παραμονής στην κατηγορία. Στυλοβάτης και αρχηγός, στο νεανικό σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Σπύρος Σταθούλης είναι ο Παντελής Κοψιάς, ο οποίος με 27 πόντους και 5 τρίποντα οδήγησε την ομάδα της Δυτικής Αττικής σε μεγάλη νίκη.

3.Κωνσταντίνος Λαγός (1,96 - 17 ετών) [Δούκας]

Μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του πήρε ο Δούκας, ο οποίος πήρε βαθιά ανάσα ζωής κερδίζοντας τον Πανιώνιο στο «Ανδρέας Βαρίκας». Κομβικός σε αυτή την επιτυχία της ομάδας των βορείων προαστίων ήταν ο Κωνσταντίνος Λαγός, ο οποίος επέστρεψε στο «σπίτι» στο οποίο ανδρώθηκε μπασκετικά. Ο 17χρονος γκαρντ/φόργουορντ ήταν ασταμάτητος, έχοντας 27 πόντους και 1 τρίποντο.

4.Βασίλης Γάργαλης (2,04 - 21 ετών) [Πρωτέας Βούλας]

Ακόμη μια νίκη για τον Πρωτέα στη Βούλα, ο οποίος αφού ανέτρεψε τα δεδομένα στο πρώτο δεκάλεπτο, έκαμψε την αντίσταση του Κρόνου Αγίου Δημητρίου. Εκ των κορυφαίων για την ομάδα των νοτίων προαστίων ήταν ένα δικό της παιδί, ο Βασίλης Γάργαλης, ο οποίος σκόραρε 17 πόντους με 5 τρίποντα.

5.Νίκος Αγγελόπουλος (2,05 - 37 ετών) [Μεγαρίδα]

Παρέλαση έκανε η Μεγαρίδα στο Ηράκλειο της Κρήτης, κερδίζοντας με μεγάλη άνεση τον ΟΦΗ στο ΒΑΚ, δηλαδή σε ένα γήπεδο που δεν αποτελεί εύκολη περίπτωση για καμία ομάδα. Το συγκρότημα του Γιώργου Μάνταλου εκμεταλλεύτηκε και την ήττα του Αιγάλεω στα Ιλίσια και πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. ενώ στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε ως κορυφαίο τον πολύπειρο πάουερ φόργουορντ, Νίκο Αγγελόπουλο, ο οποίος είχε 22 πόντους με 2 τρίποντα.

Προπονητής

Παναγιώτης Καυκής (Ηλυσιακός)

Ο Παναγιώτης Καυκής προοδεύει μέρα με την ημέρα ως προπονητής, ανεβάζοντας επίπεδο τον Ηλυσιακό. Έτσι, μετά την μεγάλη νίκη επί του συντοποίτη ΕΦΑΟΖ, ήρθε και η επιτχία απέναντι στο πρωτοπόρο, και αήττητο πριν το παιχνίδι Αιγάλεω, Ο 41χρονος προπονητής διάβεσε εξαιρετικά το παιχνίδι, περιόρισε τα ατού των αντιπάλων του (το Αιγάλεω είχε ως πρώτο σκόρερ τον Γιώργο Παπανδρέου), και ανάγκασε το «Σιτι» στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ