21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Β’ Εθνική (2ος) : Οι κορυφαίοι της 4ης αγωνιστικής

Η 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής ολοκληρώθηκε και το basketa.gr σας παρουσιάζει την κορυφαία πεντάδα και τον προπονητή που τη συνοδεύει

1.Παντελής Κοψιάς (1,83 - 23 ετών) [Μανδραϊκός]

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής πήρε ο Μανδραϊκός, καταφέροντας μάλιστα να περάσει από το «Σοφία Μπεφόν». Η ομάδα του Σπύρου Σταθούλη επικράτησε του Παλαιού Φαλήρου με 58-55, έχοντας ως άνθρωπο της τελευταίας στιγμής τον Παντελή Κοψιά, ο οποίος με καθοριστικό τρίποντο στην εκπνοή χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Ο 23χρονος γκαρντ, ο οποίος αναδείχθηκε από τις υποδομές του Πανιώνιου, και συνέχισε σε Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ΕΦΑΟΖ, Ηλυσιακό και την τελευταία διετία στον Μανδραϊκό είχε συνολικά 17 πόντους με 2 τρίποντα.

2.Νίκος Χουχούμης (1,86 - 25 ετών) [ΑΟΚ Χανιά]

Η ομάδα της Κρήτης φαίνεται να πήρε μπροστά, και με τρεις νίκες μέσα σε επτά ημέρες βαδίζει πλέον σε σωστό δρόμο. Αυτή τη φορά το συγκρότημα του Ανδρέα Κεσαπίδη πέρασε από τα Ιλίσια επικρατώντας με δυσκολία του Ηλυσιακού, με τον Νίκο Χουχούμη να τραβάει την υπόλοιπη ομάδα, έχοντας συνολικά 25 πόντους (6/8 βολές, 5/8 διπ., 3/9 τριπ.) με 6 ασίστ, 4 ριμπάυντ και 1 κόψιμο.

3.Χρήστος Ντακούλιας (1,80 - 35 ετών) [Αιγάλεω]

Συνεχίζει να «βομβαρδίζει» με συνέπεια τα αντίπαλα καλάθια ο Χρήστος Ντακούλιας, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα ώστε το Αιγάλεω να φτάσει στο 4-0 στο πρωτάθλημα. Ο έμπειρος γκαρντ ήταν εξαιρετικός και απέναντι στην Μεγαρίδα, σκοράροντας συνολικά 22 πόντους με 4 εύστοχα τρίποντα.

4.Ανδρέας Ρουμελιώτης (1,96 - 21 ετών) [Πανιώνιος]

Ασταμάτητος δείχνει ο Πανιώνιος στο «Ανδρέας Βαρίκας» και έτσι παρότι παρατάχθηκε χωρίς τους Νίκο Μίχαλο και Στέλιο Σκουλούδη κατέβαλε την αντίσταση των Μελισσίων, Καθοριστικός για τη νίκη των «κυανέρυθρων» ήταν ένας παίκτης που ξεπήδησε από τις ακαδημίες του «Ιστορικού» και επέστρεψε το καλοκαίρι ώστε να συμβάλει στην προσπάθεια επανόδου. Ο Ανδρέας Ρουμελιώτης κατέθεσε την δική του παράσταση απέναντι στον ΚΑΟΜ, έχοντας 31 πόντους με 8 εύστοχα τρίποντα.

5.Παντελής Σκορδάς (2,02 - 24 ετών) [Πρωτέας Βούλας]

Σε μια αγωνιστική που κατά κόρον ξεχώρισαν οι περιφερειακοί παίκτης, ο Παντελής Σκορδάς ήταν αυτός που διακρίθηκε από τους λεγόμενους αθλητές ρακέτας. Ο «χρυσός» διεθνής με τις μικρές Εθνικές μετά από μια τριετία στο Ναύπλιο βρέθηκε την τρέχουσα σεζόν στην Βούλα, βοηθώντας τον Πρωτέα στο εντυπωσιακό του ξεκίνημα. Έτσι, απέναντι στον Δούκα και την εύκολη νίκη της ομάδας του σκόραρε 15 πόντους κυριαρχόντας στο παιχνίδι κοντά στο καλάθι.

Προπονητής

Βασίλης Ράλλης (ΟΦΗ)

Κάθε έναρξη της σεζόν ο ΟΦΗ δείχνει να αποτελεί μια από τις ομάδες που θα δώσουν μάχη για την παραμονή του, αλλά ο Βασίλης Ράλλης γνωρίζει όσο λίγοι την κατηγορία, αλλά και τις Εθνικές κατηγορίες. Έτσι, αν και η ομάδα του βρέθηκε να κυνηγάει συνεχώς στο σκορ στον Άγιο Δημήτριο, βρήκε τον τρόπο να γυρίσει το παιχνίδι, και με ένα επιμέρους σκορ 7-2 στο τελευταίο δίλεπτο να οδηγήσει τον ΟΦΗ σε ένα σπουδαίο διπλό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ