22.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Β’ Εθνική (Νότος – 25η Αγ.) : Μύρισε Α2 στο Χαϊδαρι, «μεγάλο κόλπο» από την Μάνδρα στου Στρέφη

Η Δάφνη Δαφνίου εμφανίστηκε αποφασισμένη να μην πατήσει πάνω στο διπλό που είχε πετύχει την προηγούμενη αγωνιστική στο κλειστό του Στρέφη, και έτσι νίκησε στο Χαϊδάρι το Παγκράτι με 82-63, αναγκάζοντας το στην χειρότερη φετινή εμφάνιση.

Ο Τρίτωνας φαίνεται ότι έχασε την ψυχολογία του μετά την εντός έδρας ήττα από την Δάφνη, ήρθε και το σημερινό σοκ από τον Μανδραϊκό, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν με 85-84, φτάνοντας στις 12 νίκες, και στέλνοντας την ομάδα του Μιχάλη Μιχελάκου στο Ναύπλιο, ώστε να λύσει τις διαφορές της ανόδου με τον Οίακα, ο οποίος νίκησε τον Έσπερο στην Καλλιθέα με 71-66, και έγινε πλέον φαβορί ανόδου. Δράστης ήταν ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος, ο οποίος με 3/3 βολές στα 1,2'' χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, με τον Τσούτσο να κάνει το φάουλ, και να σηκώνει έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

Ο Δούκας έφτασε τις 5 συνεχόμενες νίκες, κερδίζοντας τον Πρωτέα στην Βούλα με 75-62, και έτσι έπιασε το Παγκράτι στην 4η θέση, ενώ μεγάλες νίκες πήραν Πανελευσινιακός και Πανερυθραϊκός, μπερδεύοντας την μάχη παραμονής. Η Ελευσίνα έδειξε χαρακτήρα και πέρασε από την Πεντέλη, επικρατώντας με 79-62 και μπλέκοντας και τους γηπεδούχους, ενώ η Ερυθραία έδειξε την αγωνιστική της άνοδο και νίκησε άνετα τον Παπάγου με 90-80. Σε πολύ δύσκολη θέση ο ΚΑΟ Κορίνθου, ο οποίος ηττήθηκε στο ντεμπούτο του Φώτη Καρακώστα στον Άγιο Δημήτριο από τον Κρόνο με 68-58, με τον Γλαύκο να παίρνει νίκη ελπίδας απέναντι στην Ένωση Ιλίου με 69-65.

Στο Χαϊδάρι, η Δάφνη Δαφνίου δεν έδειξε να καταλαβαίνει από απουσίες, και βγάζοντας ενέργεια και θέληση στο παρκέ, επικράτησε του Παγκρατίου με 82-63, παίρνοντας και την διαφορά, η οποία ωστόσο δεν δείχνει να έχει κάποια ουσία. Η ομάδα του Μάη Κωνστναντινίδη πέτυχε 11 τρίποντα, και δεν έδειξε να επηρεάζεται από την απουσία του Σάλεχ, έχοντας αρκετούς πρωταγωνιστές, και τέσσερις παίκτες με διψήφια νούμερα. Από το ξεκίνημα η γηπεδούχος ομάδα έδειξε τις διαθέσεις της, φτάνοντας στο 7-2 με πέντε πόντους του Μουστόπουλου και ανεβάζοντας συνεχώς την διαφορά, στο καλύτερο παιχνίδι του Καννά την φετινή σεζόν. Το Παγκράτι έδειξε εγκλωβισμένο, και κατάφερε να μειώσει ως και το -9 στην τρίτη περίοδο, όπου δυο αντιαθλητικά φάουλ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι τελείωσαν ουσιαστικά το παιχνίδι. Ο Ψημίτης έκλεισε με τρίποντο το σκορ, ενώ ο Γκάτζο αποχώρησε με τραυματισμό, ο οποίος ευτυχώς δεν ήταν κάτι το σοβαρό.

Αλλιώς ονειρευόταν το σημερινό απόγευμα στον Τρίτωνα και αλλιώς τους ήρθε. Έχοντας δυο μαζεμένα παιχνίδια στου Στρέφη, ήλπιζαν να άνοιγαν τις σαμπάνιες της ανόδου, αλλά μάλλον αυτές θα πρέπει να μπούνε στο κελάρι, μέχρι το επόμενο παιχνίδι που θα κρίνει όπως όλα δείχνουν την δεύτερη θέση, και αυτό θα είναι στο Ναύπλιο με τον Οίακα ο οποίος μετράει μόνο νίκες στην έδρα του. Μέχρι το 30' και με τους Μαλτέσιο και Τσούτσο σε μεγάλα κέφια η ομάδα του Μιχάλη Μιχελάκου φαινόταν ότι θα επικρατούσε του Μανδραϊκού, ο οποίος άρχιζε να μειώνει και να αγχώνει τους γηπεδούχους. Έτσι το συγκρότημα του Σάββα Κατσούνη, το οποίο μπορεί να έχει δυο διπλά, έχοντας κερδίσει τους δυο πρωτοπόρους (Δάφνη, Τρίτωνα) σε μια οξύμωρη κατάσταση, μείωσε σε 76-71 στο 38' και 82-81 με το παιχνίδι να μπαίνει στο τελευταίο λεπτό. Ωστόσο τα 9'' έκρυβαν όλο το σασπένς. Ο Κουκουνιάς στην προσπάθεια του να κάνει φάουλ, και με το σκορ στο 84-81, έκανε αντιαθλητικό πάνω στον Σάκη Γεωργοπαπαδάκο, ο οποίος με 1/2 μείωσε σε 84-82, αλλά είχε και κάτι ακόμη φυλαγμένο στην φαρέτρα του. Στα 1,2'' κέρδισε τρεις βολές από τον Τσούτσο, ευστόχησε, γράφοντας το 84-85, και χαρίζοντας μια τεράστια νίκη στην ομάδα του, που φτάνοντας στις 12 νίκες δείχνει να σώζει την κατηγορία. Για την ιστορία ο Σάββας Κατσούνης είδε την ομάδα του μένει με 9 πόντους πίσω στο 1'21'', ενώ στο 1'07'' μείωσε με τον Σάκη Γεωργοπαπαδάκο στο στο 80-73. Από εκεί και πέρα, και το παιχνίδι να θέλει 60 δευτερόλεπτα, ο Μανδραϊκός κέρδισε δυο αντιαθλητικά φάουλ. Αρχικά ο Σεργιένκο με ο οποίος με 2/2 βολές μείωσε σε 80-75, ενώ στα 52'' ο ίδιος μετά από ασίστ του Νίκου Γεωργοπαπαδάκου μείωσε σε 80-77, βάζοντας άγχος στους γηπεδούχους. Όχι μόνο αυτό, αλλά στα 29,7'' ο Ψαρόπουλος κέρδισε 3 βολές από φάουλ του Νίκου Γεωργοπαπαδάκου, αλλά έχοντας 1/3 (81-77) κράτησε ζωντανό το παιχνίδι. Ο Γκαιντάσοφ μετά από επιθετικό ριμπάουντ στα 15,9'' μείωσε σε 81-79, με τον Καλατζή στα 13'3 να έχει 1/2 (82-79). Στη συνέχεια ήρθε η ώρα του Σάκη Γεωργοπαπαδάκου ο οποίος με βολές στα 9,2'' μείωσε σε 82-81. Ο Ντιμπ στα 8,5'' με 2/2 έκανε το 84-81, για να έρθει η απόλυτη ανατροπή. Στα 7,6'' σε προσπάθεια του ο Κουκουνιάς να κάνει φάουλ στον Σάκη Γεωργοπαπαδάκο, χρεώθηκε με αντιαθλητικό, και έτσι με 1/2 ο σκόρερ της Μάνδρας έκανε το 84-82, για να έρθει το φάουλ του Τσούτσου πάνω του, σε προσπάθεια του για τρίποντο από τα 7,5 μέτρα στα 1,2'' να φέρει τα πάνω κάτω. Ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος με 3/3 βολές έγραψε το τελικό 84-85, επιτρέποντας στην ομάδα του Σάββα Κατσούνη να πετύχει την ανατροπή της σεζόν, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης της Δυτικής Αττικής, και δεν αποκλείεται να συνεχίσει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Αν τις σαμπάνιες τις έκρυψαν στα Σεπόλια, σίγουρα δεν έκαναν το ίδιο και στον Οίακα, με την ομάδα του Χάρη Κουλουριώτη να περνάει από την Καλλιθέα κερδίζοντας τον Έσπερο με 71-66, και να έχει την ευκαιρία με νίκη στο Ναύπλιο απέναντι στον Τρίτωνα να πάρει προβάδισμα ανόδου. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ότι θα καθάριζαν το παιχνίδι, όταν με λει απ του Μπουρτσουκλή στον αιφνιδιασμό στο 2'30'' έφτασαν στο +11 (55-66), σημείο που η ομάδα του Αντώνη Μάντζαρη εξαπέλυσε την αντεπίθεση της. Έτσι με βολή του Αγγελόπουλου μείωσε σε 62-66, τρέχοντας ένα σερί 7-0, ενώ είδε τον Βλασσόπουλο να κλέβει την μπάλα από τον Πελακάνο και με δύσκολο καλάθι να μειώνει σε 66-68, χάνοντας την ευκαιρία με την μπόνους βολή να μειώσει στον πόντο. Ο Πελεκάνος στη συνέχεια στάθηκε ψύχραιμος και με 2/2 βολές έγραψε το 66-71, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του, με τον Ραζή να έχει 1/2 βολές για το 66-69, με τον ίδιο να παίρνει καθοριστικό επιθετικό ριμπάουντ. Αίφνης ο Έσπερος βρέθηκε κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας την υποχρέωση να ξανά αγωνιστεί με την Ένωση Ιλίου, σε ένα παιχνίδι που θα έχει σημασία τελικού, ενώ την ερχόμενη αγωνιστική έχει πολύ δύσκολη αποστολή στην Κόρινθο, η οποία τον είχε νικήσει στον πρώτο γύρο.

Ασταμάτητος δείχνει ο Δούκας, ο οποίος όχι μόνο δεν πτοήθηκε από τα εσωτερικά προβλήματα, αλλά δείχνοντας πιο ενωμένος από ποτέ νίκησε και στην Βούλα τον Πρωτέα με 75-62, σβήνοντας την ήττα του πρώτου γύρου, φτάνοντας τις πέντε συνεχόμενες, και πιάνοντας το Παγκράτι στην τέταρτη θέση. Έτσι, μετά το πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίοι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 27-19, ο Δούκας επανήλθε και με ένα επιμέρους σκορ 11-21, προηγήθηκε με 38-40, ανεβάζοντας την απόδοση του στο τέταρτο δεκάλεπτο, και παίρνοντας τη νίκη, έχοντας ως κορυφαίο τον Μποχωρίδη και από κοντά Βουγιούκα και Τσιτσιγιάννη.

Ο Πανερυθραϊκός βρήκε την κατάλληλη στιγμή να ανεβάσει την απόδοση του, και έτσι μετά το 90-80 επί του Παπάγου, έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες, και προσπέρασε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι «Στρατηγοί» ήταν αυτοί που είχαν το ρεκόρ με το καλύτερο δεκάλεπτο την φετινή περίοδο, πετυχαίνοντας 38 πόντους απέναντι στο Παγκράτι, με την ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή να τους το κλέβει, βάζοντας 41 στο δεύτερο δεκάλεπτο της σημερινής αναμέτρησης, θέτοντας τις βάσεις της επικράτησης τους και κλείνοντας το ημίχρονο στο +20. Οι νικητές είχαν 16 τρίποντα μετά 10 από αυτά να έρχονται στο δεύτερο δεκάλεπτο (10/12), με τον Γιαουρτόγλου να έχει 5/9, και τον Ντουζίδη 4/8. Ζώρζος και Κουτρούλιας ήταν μια ομάδα μόνοι τους, πετυχαίνοντας 53 πόντους για τους ηττημένους.

Στην Ελευσίνα είδαν την γη να χάνεται κάτω από τα πόδια τους μετά την εντός έδρας ήττα από τον Γλαύκο, και έχοντας παίκτες με προσωπικότητα και αθλητικό εγωισμό έβγαλαν αντίδραση, και πέρασαν με άνεση από την Πεντέλη, κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 79-62, διπλασιάζοντας τις νίκες έναντι της, και βάζοντας την σε περιπέτειες. Οι «σταχυοφόροι» είχαν τον Κυριακόπουλο σε εξαιρετικό απόγευμα, με τον πολύπειρο γκαρντ να έχει 8 τρίποντα, ενώ στις καλές εμφανίσεις επανήλθε και ο Ψαρόπουλος. Η ομάδα του Κώστα Χαρτοματσίδη από την πλευρά της βρίσκεται στις 11 νίκες και θα παίξει κρίσιμο παιχνίδι στο Ίλιον την ερχόμενη αγωνιστική, έχοντας στα νώτα της τρεις ομάδες με 10 νίκες.

Γλαύκος και Ένωση Ιλίου αντάμωσαν για πρώτη φορά στο σημερινό παιχνίδι στην Πάτρα, και θα το ξανά πράξουν την Τετάρτη (10/4) στην επανάληψη του αγώνα του πρώτου γύρου. Η ομάδα του Δημήτρη Παπαδόπουλου κατάφερε να πάρει μια αγχωτική, όπως εξελίχθηκε νίκη με 69-65, και να θέλει το 2-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις ώστε να διατηρήσει ελπίδες παραμονής. Ο Γλαύκος έφτασε την διαφορά και στο +12,  αλλά στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι επανήρθαν και με 2/2 βολές στα 46'' μείωσαν σε 64-62. Ο Μοσχοβάκης πέτυχε μεγάλο τρίποντο στα 21,9'' για το 67-62, με τον Οδυσσέα Μπέλλα με γκολ-φάουλ να μειώνει σε 67-65. Το σκορ έκλεισε με ένα ζευγάρι εύστοχων βολών ο Καρακωνσταντάκης.

Ο Φώτης Καρακώστας έκανε ντεμπούτο απέναντι στην ομάδα την οποία ο ίδιος δημιούργησε, και αυτή έμελλε να τον «πληγώσει». Συγκεκριμένα ο Κρόνος έχει δείξει ότι θα παλέψει όλα τα παιχνίδια, και έτσι επικράτησε με σχετική άνεση στον Άγιο Δημήτριο του ΚΑΟ Κορίνθου με 68-58, βάζοντας τον σε μεγάλους  μπελάδες αναφορικά με την παραμονή του, και μετατρέποντας το επερχόμενο παιχνίδι με τον Έσπερο Καλλιθέας σε τελικό. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 8-0, για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι, και να προσπεράσουν με 14-15, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να ξανά πάρουν κεφάλι στην αναμέτρηση. Έτσι, οι γηπεδούχοι έφτασαν για πρώτη φορά στο +10 (48-38) στο 26', με την τελευταία προσπάθεια των ηττημένων να έρχεται όταν μείωσαν σε 48-45 στο 29'. Από εκεί και πέρα, και με ηγετική μορφή τον Ζαραϊδώνη ο Κρόνος έφτασε στην έκτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Εδώ παρακολουθήσατε το live του basketa.gr


Β’ Εθνική (Νότος)
25η αγωνιστική
Τα αποτελέσματα :

Πρωτέας Βούλας-ΑΣΕ Δούκα 62-75
ΑΕ Πεντέλης-Πανελευσινιακός 62-79
Γλαύκος-Ένωση Ιλίου 69-65
Δάφνη Δαφνίου-Παγκράτι 82-63
Πανερυθραϊκός-Παπάγου 90-80
Κρόνος Αγ. Δημητρίου-ΚΑΟ Κορίνθου 68-58
Έσπερος Καλλιθέας-Οίακας Ναυπλίου 66-71
Τρίτωνας-Μανδραϊκός 84-85

Τα φύλλα αγώνα :

ΕΣΠΕΡΟΣ  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΟΙΑΚΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 66-71
Δεκάλεπτα: 16-27, 27-37, 46-52, 66-71
Διαιτητές: Κοντίλης-Καμήτσος
Έσπερος Καλλιθέας (Μάντζαρης): Αγγελόπουλος 14, Βάρσος 7 (1), Χατζηκίδης 4, Καρλάφτης 5 (1), Γραμματικός 5 (1), Κοντραφούρης, Παπαφλωράτος 2, Βλασσόπουλος 4, Χαρούνι Κλ. 11, Χαρούνι Ν., Μπούσι 4, Σκουλούδης 10,
Οίακας Ναυπλίου (Κουλουριώτης): Ραζής 6 (1), Κουμπούρας 10, Πελεκάνος 17 (1), Παπαντωνίου 9 (1), Γεωργιάδης 5 (1), Μανάκας 1, Μπουρτσουκλής 6, Σκορδάς 5, Αναγνωστόπουλος 12.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 90-80
Δεκάλεπτα: 12-15, 53-33, 67-59, 90-80
Διαιτητές: Παπαθανασίου - Ορφανός
Πανερυθραϊκός (Χουχουλής): Δέλλιος 5, Στογιάνοβιτς, Καλλιανιώτης 12 (2), Ντουζίδης 19 (4), Σκάνδαλος 5 (1), Γιαουρτόγλου 26 (5), Γεωργιάδης 8 (2), Στάθης, Αντωνίου 2, Καστανιώτης 6, Ματζιώρης 4 (1), Σπάχια 3 (1).
Παπάγου (Ταυρόπουλος): Παπαζήσης, Πίνης 9 (3), Πρισκομάτης 4 (1), Χρυσός 2, Ζώρζος 28, Παπαπέτρου 5 (1), Κουτρούλιας 25 (1), Αγγελόπουλος, Γιαννίκος 6 (2), Μπάλος 1. 

ΤΡΙΤΩΝΑΣ – ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ 84-85
Δεκάλεπτα: 22-24, 47-43, 65-59, 84-85
Διαιτητές: Λύρας-Τεφτίκης
Τρίτωνας (Μιχελάκος): Τσούτσος 20 (6), Ψαρόπουλος 9 (1), Καλαντζής 6 (1), Σπυριδάκης, Ντιμπ 13, Νικολακόπουλος 4, Δαμιανάκος, Μαλτέσιος 22, Ύμερι, Κουκουνιάς 10, Φρέσκος
Μανδραϊκός (Κατσούνης): Βασιλόπουλος 8 (1), Σιμιτζής 13 (3), Παπανικολάου, Γεωργοπαπαδάκος Σ. 14 (1), Δέδες 16 (1), Γκαϊτάσοφ 4, Χάλαρης, Φωτόπουλος 12 (2),  Γεωργοπαπαδάκος Ν. 8 , Σεργιένκο 4, Ρεκουνιώτης 6.

ΓΛΑΥΚΟΣ - ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 69-65
Δεκάλεπτα : 21-14, 39-28, 55-47, 69-65
Διαιτητές : Μαλαμάς-Νάστος
Γλαύκος (Παπαδόπουλος): Μοσχοβάκης 23(5), Γιαννικόπουλος 11(2), Καρακωνσταντάκης 4, Μαναβόπουλος 7, Αγγελόπουλος 2, Δαβάνης 19(2), Τσεκλένης 3(1), Παπανικολάου, Βανδώρος, Κούτρας, Στεργίου, Σπυράκος
Ένωση Ιλιου (Κτιστάκης): Παπαγεωργίου 3(1), Μπέλλας Γ. 8, Τσακίρης 10, Φουντάς 10(3), Μπολάτογλου 6, Γεροκώστας 4, Μπέλλας Οδ. 16(1), Μανταλβάνος 8, Τσιουμπρής, Κατσαρός, Βάτσιος, Τσόλης.

ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΔΟΥΚΑΣ 62-75
Δεκάλεπτα: 27-19, 38-41, 53-56, 62-75
Διαιτητές: Κωνσταντινόπουλος-Τηγάνης
Πρωτέας Βούλας (Βλάχος): Κυριλής, Ματαλιωτάκης 20, Αγγελόπουλος 10, Μόρφης 5 (1), Παπαδάκης 2, Αυγενικός 11, Παπαρέγκας 8 (1), Γάργαλης 5, Καματερός 4
Δούκας (Χούμπαυλης): Παππάς 4, Δένδρινος 9 (1), Μποχωρίδης 20 (3), Βουγιούκας 11 (1), Ευστρατίου, Γκίνης, Ξύδης 3 (1), Τσιτσιγιάννης 11, Πετς 6, Λάκκας 8, Μήτσιαλος 3, Πολύζος.

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 68-58
Δεκάλεπτα : 15-15, 33-26, 50-45, 68-58
Διαιτητές :Δημόπουλος-Μακρόπουλος
Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Ρουμελιώτης) : Στραγανιώτης 6, Κεφαλάς 5 (1), Ξιούρας, Ζαραϊδώνης 21 (3), Βούζας 3 (1), Κοής 11 (1), Σολωμός 5, Καρακεχαγιάς, Στέφος 15 (1), Ανδρεάτος 2.
ΚΑΟ Κορίνθου (Καρακώστας) : Νιφόρας 11 (1), Γεωργίου 6, Σακελλαράκης 12, Μακρής 12 (2), Θεοδωρίδης, Κεφαλάς 7, Μπαλής, Περρωτής 4, Πράττης, Δανίκας, Κωνσταντίνου 6 (1).

ΠΕΝΤΕΛΗ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 62-79
Δεκάλεπτα: 17-27, 36-40, 50-60, 62-79
Διαιτητές: Αποστολίδης-Ζιώγας
Πεντέλη (Χαρτοματσίδης): Μπούτρης 2, Γεωργακόπουλος 2, Λίτσος, Αποστολόπουλος 4 (1), Κούσουλας 10 (2), Καρούζος 14 (2), Μπέλη 4, Κουκάκης 7, Μπίγγος 4, Σαλτουρίδης 2, Τάγαρης 13
Πανελευσινιακός (Καλογήρου): Κυριακόπουλος 26 (8), Ηλιάδης, Καράμπελας 6, Μουρατίδης, Βούλγαρης 8 (2), Σταθόπουλος 7, Ιωάννου, Δούκας 6, Αναγνωστάκης 6 (1), Ψαρόπουλος 20.

ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ 82-63
Δεκάλεπτα :  26-17, 43-27, 60-48, 82-63  
Διαιτητές : Ραχιώτης-Σκαλτσής
Δάφνη Δαφνίου (Κωνσταντινίδης) : Καννάς 11 (2), Γκάτζο 5 (1), Κουφόπουλος 3, Γοργόνης 5 (1), Καραμπάτσος 3 (1), Ψημίτης 19 (4), Δομπρογιάννης 1, Μουστόπουλος 7 (1), Παπαδιονυσίου 14, Τάταρης 10 (1), Αρνόκουρος 4.
Παγκράτι (Λιόγας) : Τζιβελέκας 8 (2), Μαγιντόμπε 2, Κούτρας 3, Κατωπόδης 6 (2), Λυτόπουλος 6, Φωτίου, Δερμιτζάκης 14 (1), Δόξας, Ροδοστόγλου 18 (3), Μπένος 5, Αρμάος 2.

Η Βαθμολογία (σε 25 αγώνες)

1.Δάφνη Δαφνίου (20-5) 45
2.Τρίτωνας (18-7) 43
———————————-
3 Οίακας Ναυπλιου (18-7) 43
4.Παγκράτι (16-9) 41 (+46)
5.Δούκας (16-9) 41 (+44)
6.Πρωτέας Βούλας (13-12) 38
7.Παπάγου (12-13) 37 (+2)
8.Μανδραϊκός (12-13) 37 (+1)
9.Πεντέλη (11-14) 36
10.Πανελευσινιακός (10-15) 35
11.ΚΑΟ Κορίνθου (10-15) 35
12.Πανερυθραϊκός (10-15) 35
———————————-
13.Εσπερος Καλλιθέας* (11-13) 35
14.Γλαύκος* (8-16) 32
15.Κρόνος Αγ.Δημητρίου (6-19) 31
16.Ένωση Ιλίου** (7-16) 30

*Έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο
**Έχει δυο παιχνίδια λιγότερα

Επόμενη αγωνιστική (26η, 14/04):

Πανελευσιανιακός – Πρωτέας Βούλας
Ενωση Ιλίου – Πεντέλη
Παγκράτι – Γλαύκος
Μανδραϊκός – Δάφνη Δαφνίου
Δούκας – Πανερυθραϊκός
Παπάγου – Κρόνος Αγ. Δημητρίου
ΚΑΟ Κορίνθου –  Έσπερος Καλλιθέας
Οίακας Ναυπλίου – Τρίτωνας



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ