21.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Β’ Εθνική (Νότος) : Χριστουγεννιάτικη μάχη ανόδου στου Στρέφη

Ολοκληρώνεται αγωνιστικά το 2018, με το κλειστό του Στρέφη να φιλοξενεί ένα από αυτά τα παιχνίδια, με το αποτέλεσμα του οποίου θα μπορούμε να δούμε προς τα που κλίνει η άνοδος.

Συγκεκριμένα ο Τρίτωνας θα υποδεχθεί τον Οίακα Ναυπλίου, θέλοντας μόνο τη νίκη ώστε να παραμείνει στο κόλπο της ανόδου. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μόλις μια νίκη πάνω, και με δικό τους διπλό θα στείλουν ένα μεγάλο μήνυμα πως αποτελούν το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται και στο κλειστό του Χαϊδαρίου, όπου η ερχόμενη από ήττα Δάφνη Δαφνίου υποδέχεται τον Μανδραϊκό, ο οποίος θα εμφανιστεί στο «Χρ.Αγγουράκης» με τον Σάββα Κατσούνη στον πάγκο του, και θέλει με νίκη να αλλάξει την ιστορία της φετινής σεζόν για αυτόν.

Πολύ δύσκολο παιχνίδι δίνει και το Παγκράτι, το οποίο αγωνίζεται στην «Αποθήκη» με τον Γλαύκο στην Πάτρα, και θα ψάξει ακόμη μια νίκη υπέρβασης. Οι γηπεδούχοι του Χρήστου Μυριούνη θέλουν να δώσουν αξία στο διπλό στο Ίλιον και να κάνουν ακόμη ένα βήμα μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Ενδιαφέρον έχει η μονομαχία των δυο αδελφών, Κούτρα.

Στο κλειστό «Στ.Καλαϊτζής»ο Πανερυθραϊκος φιλοξενεί τον Δούκα και ο Δημήτρης Χουχουλής αντιμετωπίζει την έτερη ομάδα που έχει εργαστεί την πολυετή καριέρα του. Το παιχνίδι δείχνει κομβικό και για τις δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από το σπουδαίο διπλό στο «Σαλούν» για τους φιλοξενούμενους από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, χάνοντας την επαφή τους με την κορυφή. Στην Βούλα ο Πρωτέας φιλοξενεί τον προερχόμενο από δυο συνεχόμενες νίκες, Πανελευσινιακό, έχοντας ωστόσο τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ενώ τον ίδιο έχει και ο Έσπερος στην Καλλιθέα, απέναντι στον αξιόμαχο ΚΑΟ Κορίνθου.

Στον Άγιο Δημήτριο παίζεται ένα από τα ονομαζόμενα ντέρμπι παραμονής, με τον Κρόνο να υποδέχεται τον Παπάγου, σε ένα αποτέλεσμα που θα κουβαλούν μαζί τους οι δυο ομάδες. Κώστας Ρουμελιώτης και Περικλής Ταυρόπουλος στην δεύτερη παρουσία στον πάγκο των ομάδων τους, αναζητούν το πρώτο τους ροζ φύλλο. Τέλος, στην Πεντέλη, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ένωση Ιλίου, με τις δυο ομάδες να γνωρίζονται από τις μάχες τους τα προηγούμενα χρόνια στην Γ' Εθνική.

1ος Όμιλος

Αναλυτικά το πρόγραμμα :

Γ. Γεννηματάς 17.00 Πρωτέας Βούλας-Πανελευσινιακός Μαγκουνής-Παπαφωτίου (Μπουρνάς)

Νέας Πεντέλης 17.00 Πεντέλη-Ένωση Ιλίου Αποστολίδης-Σπυρόπουλος (Φαλούκας)

Γλαύκου 17.00 Γλαύκος-Παγκράτι Μαντήλας-Λεκατσάς (Θεοδοσόπουλος)

Χρ.Αγγουράκης 17.00 Δάφνη Δαφνίου-Μανδραϊκός Φραγκούλη-Τηγάνης (Μπεσκάκη)

Στ. Καλαϊτζής 17.00 Πανερυθραϊκός-Δούκας Κωνσταντινόπουλος-Αργυρούδης (Γολεγού)

Αγ. Δημητρίου (Ν) 17.00 Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Παπάγου Στρέμπας-Θεοδωρόπουλος Ρ. (Ζερδεβάς)

Εσπέρου 17.00 Έσπερος-ΚΑΟ Κορίνθου Καρακάσης-Μακρόπουλος (Σταύρου)

Στρέφη 17.00 Τρίτων-Οίαξ Ναυπλίου Κατραχούρας-Τσακαλογιάννης (Παλάτος)

Η Βαθμολογία (σε 10 αγώνες) :

1.Οίακας Ναυπλίου (8-2) 18
2.Δάφνη Δαφνίου (8-2) 18
—————————————–
3.Τρίτωνας (7-3) 17
4.Παγκράτι (7-3) 17
5.Έσπερος Καλλιθέα (6-4) 16
6.Πρωτέας Βούλας (6-4) 16
7.Δούκας (6-4) 16
8.ΚΑΟ Κορίνθου (5-5) 15
9.Πεντέλη (5-5) 15
10.Πανελευσινιακός (4-6) 14
11.Γλαύκος (4-6) 14
12.Πανερυθραϊκός (4-6) 14  
—————————————–
13.Μανδραϊκός (3-7) 13    
14.Παπάγου (3-7) 13
15.Κρόνος Αγ.Δημητρίου (2-8) 12
16.Ένωση Ιλίου (2-8) 12



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ