23.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Β’ Εθνική (Νότος) : Χαϊδάρι και Πεντέλη κρίνουν την κορυφή

Το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής προσφέρει πολλές συγκινήσεις, με την 9η αγωνιστική να μην αποτελεί εξαίρεση, έχοντας πολλά κρίσιμα παιχνίδια στο πρόγραμμα της.

Στο Χαϊδάρι η νεανική Δάφνη Δαφνίου δίνει το δεύτερο crash test της μέσα στην σεζόν, έχοντας απέναντι της τον Τρίτωνα, και θέλοντας τη νίκη ώστε να εδραιωθεί στην κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δυο διαδοχικές νίκες, και την μεγάλη απέναντι στον Έσπερο, και με δική τους νίκη θα καταφέρουν να πάρουν μια θέση στην πρώτη δυάδα. Στις νίκες θέλει να επιστρέψει και ο Δούκας, ο οποίος μετά την ήττα στο Μετς από το Παγκράτι, υπέστη διπλό κακό. Εκτός από το παιχνίδι έχασε με τιμωρία τον Βουγιούκα, με αποτέλεσμα να ηττηθεί στο Δαΐς από τον μαχητικό Γλαύκο. Πλέον με το «ψηλό» στη σύνθεση του, αγωνίζεται στην Πεντέλη, σε μια πολύ δύσκολη αποστολή, και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Σε θέσεις ανόδου θέλει να παραμείνει και ο Οίακας Ναυπλίου. ο οποίος δίνει «πονηρό» παιχνίδι με τον Κρόνο στον Άγιο Δημήτριο, παιχνίδι που καίει και τους γηπεδούχους, οι οποίοι με δυο νίκες έχουν μείνει χαμηλά. Δυο εκτός έδρας ήττες υπέστη ο Έσπερος, σε Χαϊδάρι και Στρέφη, και επιστρέφοντας στην Καλλιθέα αντιμετωπίζει τον Μανδραϊκό, σε ένα παιχνίδι ορόσημο και για τις δυο ομάδες. Η ομάδα του Αντώνη Μάντζαρη δεν θέλει να χάσει την επαφή της με την πρώτη δυάδα, ενώ το συγκρότημα του Τζίμη Κουστένη θέλει να αλλάξει το τσιπάκι των στόχων του.

Στο Μετς, το Παγκράτι έχει μάθει να ζει με τα προβλήματα του, και έχοντας την επιστροφή του Μπένου θέλει να δώσει πιστοποιήσει το διπλό που πήρε στην Ελευσίνα, έχοντας απέναντι της την μαχητική και με άγνοια κινδύνου, Ένωση Ιλίου. Νίκες αναζητούν στην Βούλα, τόσο ο Πρωτέας όσο και ο Παπάγου. Οι «Στρατηγοί» θα έχουν την καθοδήγηση του Μιχάλη Κουρή.

Στην Πάτρα επιστρέφει ο Γλαύκος μετά από ένα σπουδαίο διπλό στο Δαΐς και απέναντι στον Πανελευσινιακό ψάχνει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του. Οι «σταχυοφόροι» έχοντας πέντε συνεχόμενες ήττες, θα αναζητήσουν αντίδραση. Κρίσιμο παιχνίδι στο «Στ.Καλαϊτζής», με τον Πανερυθραϊκό να υποδέχεται τον ΚΑΟ Κορίνθου, και έχοντας τις επιστροφές των Γιαουρτόγλου και Ντουζίδη θέλει τη νίκη, για να ξεφύγει από την δύσκολη θέση που έχει βρεθεί. Σε καλύτερη θέση ο ΚΑΟΚ ο οποίος με ρεκόρ 4-4, αναζητεί τέταρτη συνεχόμενη νίκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα :

1ος Όμιλος

Γ. Γεννηματάς 17.00 Πρωτέας Β.-Παπάγου Σκούτας-Σκαλτσής (Ζώης)

Νέας Πεντέλης 17.00 Πεντέλη-Δούκας Στρέμπας-Παπαφωτίου (Τζουβάρας)

Γλαύκου 17.00 Γλαύκος-Πανελευσινιακός Κοντίλης-Καββαδάς (Πίγκας)

Μετς 17.00 Παγκράτι-Ένωση Ιλίου Ραχιώτης-Σιδέρης (Γολεγού)

Χρ. Αγγουράκης 17.00 Δάφνη Δ.-Τρίτων Θεοδωρόπουλος Ρ.-Γιακείμη (Ζερδεβάς)

Στ. Καλαϊτζής 17.00 Πανερυθραϊκός-ΚΑΟ Κορίνθου Μπανασάκης-Καρπάνος (Ζερβούδης)

Αγ. Δημητρίου (Ν) 17.00 Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Οίαξ Ναυπλίου Τσιμπούρης-Καρανικόλα Α. (Ντίνος)

Εσπέρου 17.00 Έσπερος-Μανδραϊκός Ορφανός Εμ.-Πλιάκας (Μπεσκάκη)

Η Βαθμολογία (σε 8 αγώνες) :

1.Δάφνη Δαφνίου (7-1) 15 
2.Δούκας (6-2) 14
————————————
3.Τρίτωνας (6-2) 14 
4.Οίακας Ναυπλίου (6-2) 14
5.Παγκράτι (5-3) 13
6.Έσπερος Καλλιθέας (5-3) 13
7.ΚΑΟ Κορίνθου (4-4) 12
8.Πεντέλη (4-4) 12
9.Πρωτέας Βούλας (4-4) 12
10.Μανδραϊκός (3-5) 11 
11.Γλάυκος (3-5) 11 
12.Παπάγου (3-5) 11
————————————
12.Κρόνος Αγ.Δημητρίου (2-6) 10  
13.Ένωση Ιλίου (2-6) 10
13.Πανελευσινιακός (2-6) 10
14.Πανερυθραϊκός (2-6) 10



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ