21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Β’ Εθνική (Νότος) : Σπουδαίο παιχνίδι στο Χαϊδάρι, για το απόλυτο ο Ιωνικός και Τρίτων

Ο Ιωνικός αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να φτάσει στο απόλυτο 4/4, φιλοξενώντας τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, στο παιχνίδι που κλείνει την 4η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Β' Εθνικής.

Ωστόσο, το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση είναι αυτό που ανοίγει το πρόγραμμα (14:30), ανάμεσα στην αήττητη Δάφνη Δαφνίου και τον Ιπποκράτη Κω, με τους γηπεδούχους να θέλουν να αποδείξουν ότι μόνο τυχαίο δεν είναι το 3/3 στο ξεκίνημα. ενώ οι φιλοξενούμενοι ότι έχουν τα φόντα να κοιτάξουν ψηλά.

Στο απόλυτο 4/4 θέλει να φτάσει και ο Τρίτωνας, ο οποίος φιλοξενεί στο κλειστό του Στρέφη τη Νέα Κηφισιά, ενώ τις εντός έδρας επιτυχίες θέλει να συνεχίσει το Ηράκλειο, το οποίο μετά τους Διαγόρα Δρυοπιδέων και Μανδραϊκό, θέλει να φτάσει στο 3/3 στα «Δυο Αοράκια», κερδίζοντας και τον Πανελευσινιακό.

Στην τρίτη διαδοχική του νίκη θέλει να φτάσει και ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, ο οποίος φιλοξενεί στο κλειστό του Αιγάλεω τον Πρωτέα Βούλας, ενώ το ίδιο ψάχνει και ο εκπληκτικός ΕΦΑΟΖ, ο οποίος υποδέχεται στο κλειστό του Ζωγράφου την σκληροτράχηλη Κόρινθο.

Για μια φορά θα τεθούν αντιμέτωποι τα αδέλφια Γεωργοπαπαδάκου, με τον Νίκο να υποδέχεται τον «μασκοφόρο» Σάκη, στην αναμέτρηση του Μανδραϊκού με το Παγκράτι, με τους γηπεδούχους να δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο στην έδρα τους. Τέλος, στο Κορωπί. η τοπική ομάδα και ο Πανευθραϊκός αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1ος Όμιλος

1ο Χαϊδαρίου 14.30 Δάφνη Δ.-Ιπποκράτης Κυριακόπουλος-Ρίζος (Κορασίδης)

Στρέφη 17.00 Τρίτων-ΑΕ Ν. Κηφισιάς Καλογερόπουλος-Μαγγουνής (Ορφανός)

Γ. Παπασιδέρης 17.00 Κορωπί-Πανερυθραϊκός Θεοδωρόπουλος-Τσολάκος (Τεφτίκης)

Στ. Βενέτης 17.00 Διαγόρας Δρ.-Πρωτέας Β. Καραβίτης-Πλιάκας (Παπαδόπουλος Κ.)

Ζωγράφου 17.00 ΕΦΑΟ Ζωγράφου-ΚΑΟ Κορίνθου Λιότσιος-Κοτσίμπος (Πετράκης Μιχ.)

Μάνδρας 17.00 ΓΣ Μάνδρας Νικηφόρος-Παγκράτι Μηλαπίδης-Αντωνιάδης (Λημνιάτης)

Δύο Αοράκια 17.00 Ηράκλειο-Πανελευσινιακός Καρακάσης-Τσακαλογιάννης (Τζωρτζάκης)

ΔΑΚ Νίκαιας 19.00 Ιωνικός Ν.-Ίκαρος Ν. Σμύρνης Καρακωνσταντόπουλος-Καλογριάς (Ντάβαρης)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ