21.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Β’ Εθνική (Νότος) : Πονηρές δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους

Με το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής να μπαίνει στην 5η του στροφή, αρχίζει και ανοίγει σε ένα μικρό βαθμό το τοπίο για αυτά που περιμένουμε από κάθε ομάδα.

Με τις τέσσερις αγωνιστικές να έχουν ολοκληρωθεί , τρεις ομάδες διατηρούν το αήττητο, έχοντας η κάθε μια από αυτές δείξει τις αρετές της. Ο Ιωνικός αποτελεί την ομάδα που να ηττηθεί, από μόνο του σαν γεγονός θα αποτελέσει τεράστια είδηση, και έτσι αποτελεί το μεγάλο φαβορί και για το διπλό στο κλειστό της Γούβας, απέναντι τον ικανό εντός των τειχών, Πανελευσινιακό.

Δυσκολότερο έργο έχουν οι άλλοι δυο πρωτοπόροι, με τον Τρίτωνα να έχει το δυσκολότερο, αντιμετωπίζοντας στην Κω τον ισχυρό Ιπποκράτη, ενώ και η Δάφνη Δαφνίου, η οποία αποτελεί την μεγάλη έκπληξη της κατηγορίας, δοκιμάζεται στο κλειστό της οδού Αρτάκης, από τον χωρίς νίκη Ίκαρο Νέας Σμύρνης.

Το Ηράκλειο εντυπωσιάζει εντός Κρήτης, αλλά μακριά από τα «Δυο Αοράκια» τα βρίσκει δύσκολα, κάτι που φάνηκε την 2η αγωνιστική στου Ζωγράφου, όταν ηττήθηκε αν και προηγήθηκε με +16. Αυτή τη φορά αντιμετωπίζει το Παγκράτι, το οποίο έδειξε μέσα σε μια εβδομάδα δυο εκ διαμέτρου αντίθετα. Από την μία ηττήθηκε με το βαρύ -32 στο Μετς από τον ΕΦΟΑΖ για να κερδίσει στη συνέχεια στην Μάνδρα τον ισχυρό Μανδραϊκό.

Προβληματισμός επικρατεί, τόσο στον Μανδραϊκό, όσο και στον Διαγόρα Δρυοπιδέων για τις εντός έδρας ήττες, με την σημερινή (5/11) αγωνιστική να κρίνει αρκετά πράγματα. Η ομάδα της Μάνδρας δοκιμάζεται στην Κόρινθο από τον ισχυρό εντός των τειχών, ΚΑΟΚ, ενώ το ίδιο δυνατός είναι στο «Στ.Καλαϊτζής» ο Πανερυθραϊκός, ο οποίος φιλοξενεί τον Διαγορά, και θέλει το πρώτο ροζ φύλλο εντός έδρας.

Με νέο προπονητή, τον Κώστα Ρουμελιώτη θα αγωνιστεί στις Αδάμες με τη Νέα Κηφισιά το Κορωπί, αναζητώνοντας την πρώτη νίκη της σεζόν, ενώ χωρίς φαβορί είναι το παιχνίδι στην Βούλα ανάμεσα στον Πρωτέα και τον ΕΦΑΟΖ. Νικητής θα είναι όποιος επιβάλλει τον ρυθμό του, με τις δυο ομάδες να έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κω 16.00 Ιπποκράτης-Τρίτων Λιότσιος-Μαντήλας

Δ. Βικέλας 17.00 ΑΕ Ν. Κηφισιάς-Κορωπί Κάρδαρης-Σκαλτσής (Σταύρου)

Στ. Καλαϊτζής 17.00 Πανερυθραϊκός-Διάγορας Δρ. Διμπινούδης-Στρέμπας (Παλάτος)

Γ. Γεννηματάς 17.00 Πρωτέας Β.-ΕΦΑΟ Ζωγράφου Χρηστίδης Ηλ.-Πολυχρόνης (Βιδάλης)

ΔΑΚ Κορίνθου 17.00 ΚΑΟ Κορίνθου-ΓΣ Μάνδρας Νικηφόρος Χαλαμπαλάκης-Καρπάνος (Μαυρατζάς)

Μετς Α 17.00 Παγκράτι-Ηράκλειο Κυριακόπουλος-Τσάτσης (Μπουρνάς)

2ο Ελευσίνας 17.00 Πανελευσιανιακός-Ιωνικός Ν. Ζακεστίδης-Παυλόπουλος (Ντίνος)

Ν. Σμύρνης 17.00 Ίκαρος Ν. Σμύρνης-Δάφνη Δ. Παπαφωτίου-Μαραμής (Ζώης) 00



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ