18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Β’ Εθνική (Νότος) : Οι κορυφαίοι της 10ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική της Β’ Εθνικής (1ος όμιλος), και το basketa.gr σας παρουσιάζει την κορυφαία πεντάδα, αλλά και τον προπονητή της αγωνιστικής.

1.Κωνσταντίνος Δενδρινός (Πρωτέας Βούλας)

Ο Πρωτέας έχει πάρει για τα καλά μπροστά, και στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό παρουσίασε την καλύτερη του εικόνα. Η ομάδα τους Βούλας έφτασε στην τρίτη νίκη στην έδρα της, έχοντας ως έναν εκ των κορυφαίων τον Ντίνο Δενδρινό,  ο οποίος δείχνει τις ικανότητες του και την αυταπάρνηση του, σε κάθε ομάδα που αγωνίζεται. Ο 29χρονος γκαρντ είχε 15 πόντους και 2 τρίποντα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Συνολικά έχε 11,4 πόντους και 15 εύστοχα τρίποντα σε 10 αγώνες.

2.Μουράτης Κούσουλας (Πεντέλη)

Η Πεντέλη αποτελεί μια καλοδουλεμένη ομάδα και για δεύτερη χρονιά καταφέρνει να φύγει από το διπλό από το «Σαλούν», δηλαδή από μια έδρα που ελάχιστες ομάδες το καταφέρνουν. Εξαιρετικός στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο έμπειρος 34χρονος σκόρερ, Μουράτης Κούσουλας, ο οποίος είχε 14 πόντους, με 3 τρίποντα, τα οποία κατά κόρον ήρθα στην 4η και καθοριστική περίοδο. Στο πρωτάθλημα ως τώρα έχει 9 παρουσίες έχει 9 πόντους ανά αγώνα και 16 εύστοχα τρίποντα.

3.Γιάννης Λιανός (ΟΦΗ)

Καλύτερα δείχνει να ανασαίνει ο ΟΦΗ, ο οποίος πήρα ένα κομβικό παιχνίδι για αυτόν, φεύγοντας με το διπλό από τα Μελίσσια, και σίγουρα αφήνοντας πίσω του το άγχος της τελευταίας τετράδας.Καθοριστικός στη νίκη, επί ενός αντιπάλου με σχεδόν ίδιους στόχους, ήταν ο έμπειρος Γιάννης Λιανός, ο οποίος είχε 15 πόντους και 1 τρίποντο, βοηθώντας στην ανατροπή της κατάστασης. Σε 6 παιχνίδια πρωτάθλημα ο 34χρονος φόργουορντ έχει 13 πόντους και 8 εύστοχα τρίποντα.

4.Νίκος Πέττας (Εθνικός Πειραιά)

Ο Εθνικός εκτός από το γεγονός ότι διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες και τον σούπερ σκόρερ της κατηγορίας, αρχίζει και βρίσκει ρόλους, και αυτό φάνηκε περισσότερο στο παιχνίδι με τον Έσπερο Καλλιθέας. Ωστόσο, καθοριστικός στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν ο πολύπειρος Νίκος Πέττας, ο οποίος εκτός από τους 23 πόντους και τα 2 τρίποντα, πέτυχε το απίθανο buzzer beater τρίποντο στο τέλος της τρίτης περιόδου, με το οποίο η ομάδα του Πειραιά πήρε ψυχολογία νίκης. Συνολικά ο 38χρονος φόργουορντ έχει 23,5 πόντους και 18 τρίποντα σε 10 αγώνες.

5.Βαγγέλης Λούκας (Μεγαρίδα)

Ο κρυφός άσσος στο μανίκι του Γιώργου Μάνταλου στην δύσκολη αναμέτρηση με το Αιγάλεω ήταν ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ, Βαγγέλης Λούκας, ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα της ΝΕΜ. Συγκεκριμένα, ο αθλητής που επέστρεψε από τον Καναδά και το UNBC, είχε 13 πόντους με 1 τρίποντο και 11 ριμπάουντ, τα 8 επιθετικά.  Ως τώρα στο πρωτάθλημα έχει 4,3 πόντους και 3 εύστοχα τρίποντα.

Προπονητής

Κώστας Χαρτοματσίδης (Πεντέλη)

Η Πεντέλη αποτελεί μια ομάδα που θέλει κάποιος να δει να αγωνίζεται, και αν σε βάλει στον ρυθμό της, πολύ δύσκολα θα μπορέσεις να αλλάξεις την κατάσταση. Η δουλειά που γίνεται στην ομάδα των Βορείων προαστίων από τον Κώστα Χαρτοματσίδη και τους συνεργάτες τους είναι εκπληκτική, με το διπλό στο «Σαλούν» επί του Παπάγου να επισφραγίζει αυτή την πορεία, και να την οδηγεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ