22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Β’ Εθνική (Νότος) : Ιστορικές στιγμές στο Χαϊδάρι, ευκαιρίες για τους προπορευόμενους

Δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι δίνει για μια ακόμη αγωνιστική ο Ιωνικός, ο οποίος ταξιδεύει στο γειτονικό Χαϊδάρι, ώστε να αντμετωπίσει την φιλόδοξη Δάφνη Δαφνίου, σε ένα παιχνίδι το οποίο αναμένεται το μικρό κλειστό «Χρ.Αγγουράκης» να γνωρίσει μεγάλες δόξες.

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει ο Τρίτωνας, ο οποίος άφησε τους πρώτους του βαθμούς την προηγούμενη αγωνιστική στην Κω, φιλοξενώντας στο κλειστό του Στρέφη τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, σε ένα ιδιαίτερα πονηρό παιχνίδι, ενώ την σταθερή του πορεία προς την κορυφή θέλει να συνεχίσει το Ηράκλειο, φιλοξενώντας στα «Δυο Αοράκια» τον ΚΑΟ Κορίνθου, θέλοντας να φτάσει στο 4/4 εντός των τειχών. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους ταξίδεψαν στην Κρήτη με ανεβασμένη ψυχολογία, μην έχοντας ουσιαστικά τίποτα να χάσουν.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να πετύχει το Κορωπί, στο παιχνίδι που ανοίξει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής, φιλοξενώντας τον πολύ δυνατό Ιπποκράτη Κω. Και οι δυο ομάδες έχουν επιτακτική ανάγκη τη νίκη, ώστε να μείνουν κοντά στους στόχους τους.

Με μεγάλη πίεση αγωνίζονται Διαγόρας Δρυοπιδέων και Μανδραϊκός, με τις δυο συνεχόμενες ήττες να βαραίνουν στις πλάτες τους, και τα σημερινά παιχνίδια να αποτελούν ορόσημο...ηρεμίας. Ο Διαγόρας φιλοξενεί στο Αιγάλεω την πολύ επικίνδυνη Νέα Κηφισιά, ενώ πιο δύσκολη είναι η αποστολή της ομάδας του Θεόφιλου Μπεκέ, που φιλοξενεί στο ανακαινισμένο κλειστό της Μάνδρας, τον ανεβασμένο Πρωτέα Βούλας.

Κρίσιμο παιχνίδι δίνουν στο Μετς, Παγκράτι και Πανελευσινιακός, με τις δυο ομάδες να έχουν πλήρη ανάγκη της νίκης, και ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι, που δεν θέλουν να χάσουν τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα τους, και ειδικά με τον τρόπο που έχασαν το τελευταίο με το Ηράκλειο. Η Ελευσίνα, έχοντας περάσει ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα, βρίσκεται στο 1-4, και αναζητεί μια νίκη βάλσαμο, με τον Λευτέρη Τσαουσίδη να επιστρέφει στο Μετς, στο οποίο είχε αγωνιστεί με τον Αρίωνα ως αθλητής. 

Τέλος, ιδιαίτερα αμφίρροπο, και χωρίς προβλέψεις, αναμένεται το παιχνίδι στο κλειστό του Ζωγράφου ανάμεσα σε ΕΦΑΟΖ και Πανερυθραϊκό, με τις δυο ομάδες να αποτελούν ορισμό της εμπειρίας σε επίπεδο Β' Εθνικής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1ος Όμιλος

Γ. Παπασιδέρης 16.00 Κορωπί-Ιπποκράτης Ρίζος-Μαγκαφάς (Ζώης)

Στ. Βενέτης 17.00 Διαγόρας Δρ.-ΑΕ Ν. Κηφισιάς Πόντας-Ορφανός Ι. (Ζερδεβάς)

Ζωγράφου 17.00 ΕΦΑΟ Ζωγράφου-Πανερυθραϊκός Καραβίτης-Φραγκούλη (Πετράκης Μ.)

Μάνδρας 17.00 ΓΣ Μάνδρας Νικηφόρος-Πρωτέας Β. Τσάτσης-Σπυρόπουλος (Ζερβούδης)

Δύο Αοράκια 17.00 Ηράκλειο-ΚΑΟ Κορίνθου Τσαχάκης-Αναστασίου (Γιαννακουδάκης)

Μετς Α 17.00 Παγκράτι-Πανελευσινιακός Σκούτας-Ραχιώτης (Γολεγού)

Στρέφη 17.00 Τρίτων-Ίκαρος Ν. Σμύρνης Φασόλης-Κονταράτος (Σταύρου)

1ο Δ. Χαϊδαρίου 17.00 Δάφνη Δ.-Ιωνικός Ν. Μπίκας-Γιακείμη (Ελευθεριάδης)

Η Βαθμολογία (σε 5 παιχνίδια) :

1.Ιωνικός Νικαίας 10 (5-0)
2.Δάφνη Δαφνίου 9 (4-1)
3.Ηράκλειο 9 (4-1)
4.Τρίτωνας 9 (4-1)
5.ΕΦΑΟΖ 8 (3-2)
6.Ιπποκράτης 8 (3-2)
7.Πρωτέας Βουλάς 8 (3-2)
8.Μανδραϊκός 7 (2-3)
9.Διαγόρας Δρυοπίδεων 7 (2-3)
10.Πανερυθραϊκός 7 (2-3)
11.ΚΑΟ Κορίνθου 7 (2-3)
12.Παγκράτι 7 (2-3)
13.Κηφισιά 7 (2-3)
14.Ίκαρος Νέας Σμύρνης 6 (1-4)
15.Πανελευσινιακός 6 (1-4)
16.Κορωπί 5 (0-5)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ