16.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Β’ Εθνική (Βορράς) : Οι κορυφαίοι της 8ης Αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η όγδοη αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής, με το basketa.gr να σας παρουσιάζει την καλύτερη πεντάδα, αλλά και τον προπονητή της αγωνιστικής.

1.Μιχάλης Πολίτης

Αποτελεί μια από τις μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις του Χαρίλαου Τρικούπη, και με συχνή παρουσία στις κορυφαίες πεντάδες των αγωνιστικών. Ο 29χρονος γκαρντ ήταν για μια ακόμα φορά εξαιρετικός, οδηγώντας με 19 πόντους και 2 τρίποντα, τον Χαρίλαο Τρικούπη σε διπλό πρωτιάς στα Πεύκα.

2.Χαράλαμπος Φώτογλου

Αποτελεί ένα από τα νέα «αστεράκια» των Ικαρών Σερρών, και σίγουρα τον παίκτη χάρη στον οποίο η ομάδα του Στέργιου Ποργιόπουλου γύρισε το παιχνίδι και πήρε τη νίκη απέναντι στο Στρατώνι. Ο 20χρονος γκαρντ/φόργουορντ είχε 26 πόντους με 3 τρίποντα, με τους Ίκαρους να έχουν σκοράρει συνολικά 59 στο παιχνίδι.

3.Δημήτρης Καραμπέκης

 

Στα 23 του χρόνια ο Σερραίος γκαρντ έχει προλάβει να αγωνιστεί εκτός από τον Πανσερραϊκό, σε Ασπίδα Ξάνθης, ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής, από την οποία ήρθε με μεταγραφή στην Χαλκιδική και στο Πευκοχώρι, όπου και πραγματοποιεί ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Στην μεγάλης σημασίας νίκη της ομάδας στου Αγρίνιο, σκόραρε 16 πόντους βοηθώντας την ομάδα του να έχει ρεκόρ 5-2 σε επτά παιχνίδια.

4.Κώστας Τάγαρης

Ο 26χρονος σέντερ μετακόμισε φέτος από την Πεύκη, όπου πέρυσι έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, στην Καβάλα, και στο παιχνίδι της ομάδας του Ανδρέα Καραπιπερίδη με τους Τιτάνες Παλαμά, «ξεμπούκωσε» έχοντας 22 πόντους και εξαιρετική εμφάνιση.

5.Γιώργος Αναγνωστόπουλος

Πλώρη για πρώτος σκορερ της κατηγορίας έχει βάλει ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος στα 37 του χρόνια οδηγεί τα Φάρσαλα σε μια εκπληκτική πορεία στην πρώτη τους σεζόν στην Β' Εθνική. Στην εύκολη νίκη της ομάδας του Στέφανου Πέρκου επί της Γέφυρας ο έμπειρος σέντερ είχε 26 πόντους με 5 τρίποντα!!!

Προπονητής

Γιάννης Δημητριάδης

Ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί την εγγύηση επιτυχίας που ήθελε ο Χαρίλαος Τρικούπης ώστε να κάνε το βήμα παραπάνω. Άριστος γνώστης της συγκεκριμένης κατηγορίας την οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε πρωταθλητισμό, ξέροντας το τρόπο και θέλοντας να φτάσει ως το τέλος όπου βρίσκεται το όνειρο της ανόδου στην Α2 Ανδρών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ