17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Β’ Εθνική (Βορράς) : Οι κορυφαίοι της 3ης Αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η τρίτη αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής, με το basketa.gr να σας παρουσιάζει την καλύτερη πεντάδα, αλλά και τον προπονητή της αγωνιστικής.

1. Ετινόσα Ερεμπενάζιε
  Καβάλα
  15 πόντοι (4 τριπ.)

Ήταν θέμα χρόνου η Καβάλα να φτάσει στο πρώτο ροζ φύλλο της σεζόν, και σε αυτό συνέβαλε τα μέγιστα ένας παίκτης βαρόμετρο για την ομάδα του Ανδρέα Καραπιπερίδη. Ο λόγος για τον 21χρονο γκαρντ, Ετινόσα Ερεμπενάζιε, ο οποίος δεν είχε μόνο 15 πόντους και 4 τρίποντα στη νίκη της Καβάλας στην Χαλκηδόνα, αλλά κατάφερε να ελέγξει και τον ρυθμό για την ομάδα του.

2. Μιχάλης Πολίτης
  Χαρίλαος Τρικούπης
  23 πόντοι (5 τριπ.)

«Τρένο» συνεχίζει ο Χαρίλαος Τρικούπης, ο οποίος έφτασε το 3/3 στο ξεκίνημα του στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, κερδίζοντας στην πανίσχυρη έδρα του, στο Μεσολόγγι τους Τιτάνες Παλαμά. Καταλυτικός για τη νίκη της ομάδας του Γιάννη Δημητριάδη ήταν ο 29χρονος σκορερ, Μιχάλης Πολίτης ο οποίος είχε 23 πόντους με 5 τρίποντα.

3. Κώστας Νικολόπουλος
  ΓΣ Φαρσάλων
  17 πόντοι (3 τριπ.)

Ο Γιώργος Αναγωνστόπουλος συνεχίζει να αποτελεί το βαρόμετρο για την Θεσσαλική ομάδα, αλλά η αγωνιστική άνοδος του Κώστα Νικολόπουλου αποτελεί το μεγάλο κέρδος, τόσο για τον ίδιο τον 29χρονο γκαρντ, όσο και για τον Στέφανο Πέρκο. Στην σπουδαία νίκη των νεοφώτιστων επί του Αγρινίου ο Νικολόπουλος είχε 17 πόντους με 3 τρίποντα, δείχνοντας ότι αποτελεί μια σπουδαία μονάδα για την ομάδα του.

4. Απόστολος Κουτσογιάννης
  Ασπίδα Ξάνθης
  22 πόντοι (1 τριπ.)

Πολύ μεγάλο διπλό πήρε η Ασπίδα, η οποία έδειξε ότι τα καταφέρνει εξαιρετικά και μακριά από την Ξάνθη, κερδίζοντας στην Χαλκιδική το ισχυρό στην έδρα του, Στρατώνι.  Κορυφαίος για την ομάδα του Κώστα Ιωαννίδη ήταν ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ, Απόστολος Κουτσογιάννης, με 22 πόντους και 1 τρίποντο.

5. Πέτρος Γρίψιος
  Ίκαροι Σερρών
  19 πόντοι (5 τριπ.)

Έχοντας δίπλα σου τον «ποιητή» της ρακέτας, Γιάννη Κακιούζη είναι σίγουρο ότι θα μάθεις πολλά. Ο 25χρονος Πέτρος Γρίψιος ήταν εξαιρετικός στην τρίτη διαδοχική νίκη των Ίκαρων, και με 19 πόντους με 5 τρίποντα τους ώθησε στη νίκη στις Σέρρες απέναντι στο Ανατόλια.

  Προπονητής
  Δημήτρης Τσούρμας
  Ερμής Λαγκαδά

Αρκετές φορές επιλέγουμε στο πρόσωπο του προπονητή να επιλέγουμε το σύνολο της ομάδας, και αυτό συμβαίνει με τον Δημήτρη Τσούρμα και την δουλειά που καταθέτει στον νεανικό Ερμή Λαγκαδά, ο οποίος έχει μόλις τρεις παίκτες άνω των 30 ετών στο ρόστερ του. Με την δύσκολη νίκη επί των Μαχητών Πειραματικό Πευκών με 57-51, έφτασε τις 2 νίκες σε 3 παιχνίδια, παρά το γεγονός ότι έχασε και τον πρώτο του σκόρερ (Κώστας Αμπατζάς) με τραυματισμό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ