17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Β’ Εθνική (Βορράς) : Οι κορυφαίοι της 11ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική της Β’ Εθνικής (2ος όμιλος), και το basketa.gr σας παρουσιάζει την κορυφαία πεντάδα, αλλά και τον προπονητή της αγωνιστικής

1.Στέλιος Λεπτοκαρίδης (ΓΑΣ Κομοτηνή)

Ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση από τον Στέλιο Λεπτοκαρίδη, ο οποίος εξελίσσεται σε ηγετική μορφή για την Κομοτήνη. 0 23χρονος Θεσσαλονικιός γκαρντ, που άφησε τον ΒΑΟ για τον ΓΑΣ αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους για τον Νεοκλή Λεμονίδη, στη νίκη της ομάδας του επί του Πολυγύρου, έχοντας 18 πόντους με 4 τρίποντα, ενώ ως τώρα στο πρωτάθλημα είναι πρώτος σε πόντους (15,1) όσο και σε εύστοχα τρίποντα (20) σε 11 παρουσίες.

2.Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πευκών)

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Δημήτρη Γεωργίου, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης με το Στρατώνι. Ο 20χρονος Γιαννιώτης γκαρντ βρέθηκε στην συμπρωτεύουσα για σπουδές, με την ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη να κερδίζει την υπογραφή του, ενώ στο συγκεκριμένο παιχνίδι έφτασε σε double-double έχοντας 15 πόντους με 3 εύστοχα τρίποντα ενώ μάζεψε και 10 ριμπάουντ. Συνολικά σε 9 παιχνίδια έχει 7,7 πόντους και 11 εύστοχα τρίποντα.

3.Σωτήρης Ντόβας (ΠΑΣ Γιάννινα)

Ο ΠΑΣ οδηγείται από νίκη σε νίκη, φτάνοντας στο απόλυτο των 11 στο πρωτάθλημα, με τον Σωτήρη Ντόβα να αποτελεί το σημείο αναφοράς στην επίθεση, όντας για μια ακόμη φορά στην πεντάδα της αγωνιστικής. Στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη στον Λαγκαδά, ο πρώην γκαρντ του Χαρίλαου Τρικούπη είχε 21 πόντους και 3 τρίποντα, ενώ στο πρωτάθλημα, σε 7 παρουσίες έχει 17,2 πόντους και 23 εύστοχα τρίποντα.

4.Πάρης Μάρτζος (ΚΣ Γέφυρας)

Στις νίκες επέστρεψε η Γέφυρα, η οποία επικράτησε του Πρωτέα Γρεβενών, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα. Βασικός συντελεστής της νίκης της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν ο Πάρης Μάρτζος, ο οποίος με 21 πόντους και 4 τρίποντα, ηγήθηκε της ομάδας του. Συνολικά 0 34χρονος φόργουορντ, αποτελεί τον πρώτο σκόρερ των «πορτοκαλί», έχοντας 16,1 πόντους, ενώ έχει και 28 εύστοχα τρίποντα.

5.Γιώργος Τσιμίδης (Έσπερος Λαμίας)

Όποτε ο Γιώργος Τσιμίδης φτάνει σε double-double, τότε ο Έσπερος Λαμίας έχει έναν ακόμη πόλο, φτάνοντας στην επιτυχία. Αυτό συνέβη με αντίπαλο την ΧΑΝΘ, με την ομάδα της Φθιώτιδας να φτάνει στην τρίτη συνεχόμενη νίκη της, και να βγαίνει από την επικίνδυνη ζώνη. Ο 21χρονος πάουερ φόργουορντ ήταν εξαιρετικός, έχοντας 21 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ σε 11 παρουσίες έχει 11,6 πόντους και 2 εύστοχα τρίποντα.

Προπονητής

Θωμάς Κωστόπουλος (ΠΑΣ Γιάννινα)

Ονειρεμένη σεζόν για τον ΠΑΣ και τον ίδιο τον coach Κωστόπουλο, ο οποίος οδηγεί τους Ηπειρώτες σε πορεία πρωταθλητισμού και ανόδου, φτάνοντας στο 11-0. Αυτή την φορά οι Γιαννιώτες πήραν ένα από τα δυσκολότερα διπλά που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κερδίζοντας τον Ερμή στον Λαγκαδά, και σίγουρα μεγάλο ποσοστό επιτυχίας ανήκει στον προπονητή της ομάδας, που αποτελεί των άνθρωπο των επιτυχιών για αυτή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ