24.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Β’ Εθνική (Βορράς): Εντός για το αήττητο

Στην έδρα τους παίζουν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Β’ Εθνικής οι τέσσερις από τις πέντε αήττητες ομάδες της κατάταξης, με στόχο να διευρύνουν στο «τρία στα τρία» το σερί τους.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ Μεσολογγίου τους χωρίς νίκη Τιτάνες Παλαμά, η Χαλκηδόνα θα φιλοξενήσει την Καβάλα που επίσης δεν έχει καταφέρει φέτος να… σπάσει το ρόδι, το Στρατώνι θα παίξει στο κλειστό της Αρναίας με την Ασπίδα Ξάνθης, η οποία αναμένεται να έχει μαζί της και μερίδα φιλάθλων της, ενώ οι Ίκαροι Σερρών θα τεθούν αντιμέτωποι στο κλειστό της κοιλάδας με το Ανατόλια, η οποία έχασε στην πρεμιέρα στα Πεύκα, αλλά κέρδισε στην έδρα της τον Ερμή Λαγκαδά.

Μόνο οι Μαχητές Δόξας Πεύκων, που επίσης έχουν 2-0, δοκιμάζονται εκτός, συγκεκριμένα στο Λαγκαδά απέναντι στο δυνατό στην έδρα του Ερμή. Σπουδαίο ματς αναμένεται να γίνει στα Φάρσαλα, με το φιλόδοξο Αγρίνιο να «ψάχνει» το πρώτο φετινό ροζ φύλλο, τη στιγμή που στη Γέφυρα θα συναντηθούν η ομώνυμη ομάδα με το Πευκοχώρι, που μετρούν από 0-1 και θα στοχεύσουν στην πρώτη φετινή νίκη τους. Ρεπό έχει η Ελίμεια.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής (22/10):
ΔΑΚ Μεσολογγίου 17.00 Χαρίλαος Τρικούπης-Τιτάνες Παλαμά Κρεσταινίτης, Λογoθέτης (Ρόζης)
ΔΑΚ Χαλκηδόνας 17.00 Χαλκηδόνα-Καβάλα Παπαδόπουλος Θ., Μελανίδης (Αστρεινίδης)
Αρναίας 17.00 Στρατώνι-Ασπίδα Ξάνθης Τσιρτσιμάλης, Σιταρίδης (Σακελαρίου)
Φαρσάλων 17.00 Φάρσαλα-Αγρίνιο Θεοδώρου, Λουλουδιάδης (Βαρνάς Γ.)
ΔΑΚ Σερρών 17.00 Ίκαροι Σερρών-Ανατόλια Ξέρας, Καρακώστας (Γιαβρής)
Λαγκαδά 17.00 Ερμής Λαγκαδά-Μαχητές Δόξας Πεύκων Λόρτος, Φουτζήλας (Μήτσιου)
Γέφυρας 17.00 Γέφυρα-Πευκοχώρι Ντούρας, Μπακάλης (Δροσόπουλος)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ