23.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Β’ Εθνική (Βορράς): Εκτός έδρας για το αήττητο

Εκτός έδρας δοκιμασίες περιμένουν τους πρωτοπόρους του Βόρειου Ομίλου της Β’ Εθνικής την Κυριακή (29/10), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης καλείται να περάσει από το ΔΑΚ Καλαμίτσας απέναντι στην Καβάλα και οι Ίκαροι Σερρών παίζουν στο ΔΑΚ Πεύκων κόντρα στους Μαχητές και αμφότεροι θέλουν το «διπλό» για να παραμείνουν πρώτοι και αήττητοι. Το Αγρίνιο, μετά το άσχημο ξεκίνημά του φέτος και την παραίτηση και επιστροφή του Χρήστου Μυριούνη στην τεχνική ηγεσία του, θα υποδεχθεί το Στρατώνι με αποκλειστικό στόχο να… σπάσει το ρόδι, ενώ η Ασπίδα Ξάνθης με τη Χαλκηδόνα που ισοβαθμούν με 2-1 θα συναντηθούν στο «Χριστίνα Χριστοδούλου» και ο ηττημένος θα υποχωρήσει στην κατάταξη.

Τη δεύτερη νίκη του θα «ψάξει» το Ανατόλια με αντίπαλο τα Φάρσαλα, που εκτός έδρας δεν έχουν πανηγυρίσει φέτος, ο Ερμής Λαγκαδά θα υποδεχθεί τη Γέφυρα η οποία θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο της το Γιώργο Καραμουσαλίδη και η Ελίμεια, η οποία έκανε την προηγούμενη αγωνιστική το ρεπό της, θα φιλοξενήσει στην Κοζάνη το Πευκοχώρι που προέρχεται την πρώτη νίκη του και, μάλιστα, εκτός έδρας. Ρεπό έχουν οι Τιτάνες Παλαμά.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής (29/10):
«Αλ. Δημόγλου» 17.00 Καβάλα-Χαρίλαος Τρικούπης Τζίμα, Τζιοπάνος Νικ. (Σιμητόπουλος)
«Χρ. Χριστοδούλου» 17.00 Ασπίδα Ξάνθης-ΓΑΣ Χαλκηδόνας Ελευθεριάδης, Δημάδης (Σαλικίδης)
ΔΑΚ Αγρινίου 16.00 Αγρίνιο-Στρατώνι Δημόπουλος, Κοτσίρης (Θεοδωρόπουλος)
Ανατόλια 17.00 Ανατόλια-Φάρσαλα Παπαδόπουλος Θ., Παπαγερίδης (Τσιοπάνος)
ΔΑΚ Πεύκων 17.00 Μαχητές Δόξας Πεύκων-Ίκαροι Σερρών Καλογερόπουλος, Παριανόπουλος (Γκούμας)
Λαγκαδά 17.00 Ερμής Λαγκαδά-Γέφυρα Κοϊμτζόγλου, Γαζέτας (Πολυχρονίδης)
ΔΑΚ Κοζάνης 17.00 Ελίμεια-Πευκοχώρι Γερακίνης, Φακίτσας (Πλεξίδας)

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ