18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Β’ Εθνικής (4ος) : Οι κορυφαίοι της 11ης αγωνιστικής

Η 11η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Β’ Εθνικής ολοκληρώθηκε, και το basketa.gr σας παρουσιάζει την καλύτερη πεντάδα και τον προπονητή που τη συνοδεύει.

1.Γιώργος Γκύζης (1,83 - 20 ετών) [Μακεδονικός]

Το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα του Μακεδονικού πραγματοποίησε ο ταλαντούχος γκαρντ, Γιώργος Γκύζης. Ο 20χρονος γκαρντ, ο οποίος αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, και στη συνέχεια βοήθησε την ΜΕΝΤ να βρεθεί στην Β' Εθνική, σκόραρε 18 πόντους με 4 τρίποντα στη σημαντική εκτός έδρας νίκη των «πρασίνων» στις Σέρρες με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

2.Τίμος Πετράκης (1,90 - 22 ετών) [Μαχητές Πειραματικό Πευκών]

Το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα των Μαχητών πραγματοποίησε ο ταλαντούχος γκαρντ, Τίμος Πετράκης, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το 2017. Ο 22χρονος γκαρντ, ο οποίος ξεκίνησε το μπάσκετ από το Ηράκλειο στη Κρήτη βρέθηκε το 2017 στην Α ΕΚΑΣΘ με την Μακαμπή, για να συνεχίσει στους Μαχητές στη συνέχεια. Στην τρομερή εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με αντίπαλο τον Αίαντα στον Εύοσμο ήταν ασταμάτητος, έχοντας 32 πόντους με 5 τρίποντα.

3.Φραντζέσκος Χρήστου  (1,95 - 23 ετών) [Λεύκιππος Ξάνθης]

Άνετη νίκη πέτυχε ο Λεύκιππος στην Ξάνθη απέναντι στη ΜΕΝΤ, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία του. Εξαιρετικός για την ομάδα του Στέφανου Πέρκου ήταν ο Φραντζέσκος Χρήστου, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα από το 2017. Ο γκαρντ/φόργουορντ από την Κω πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του, σκοράροντας 22 πόντους με 5 τρίποντα.

4.Βασίλης Βρέττας (1,97 - 24 ετών) [ΠΣ Ευκαρπίας]

Πολύ δύσκολη νίκη, σε ένα παιχνίδι με πολύ χαμηλό σκορ πήρε η Ευκαρπία, η οποία νίκησε στην Θεσσαλονίκη τον Πολύγυρο με 69-63, στην παράταση, Καθοριστικός για τη συγκεκριμένη επιτυχία ήταν ο Βασίλης Βρέττας, ο οποίος διανύει την πρώτη του σεζόν στην ομάδα, ερχόμενος από τη Νάξο και τον ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια». Ο 24χρονος φόργουορντ, ο οποίος έχει επίσης αγωνιστεί σε Ανατόλια, Ερμή Αγιας και Φάρσαλα, σκόραρε στο συγκεκριμένο παιχνίδι 15 πόντους.

5.Σταμάτης Μπένας (2,06 - 35 ετών) [ΚΣ Γέφυρας]

Μόνο εύκολο δεν ήταν το παιχίδι του ΚΣ Γέφυρας με την μαχητική Αρετσού Καλαμαριάς, με τον πολύπειρο Σταμάτη Μπένα να αποτελεί έναν εκ των καθοριστικών παικτών για τους «πορτοκαλί» της Θεσσαλονίκης. Ο 35χρονος σέντερ, ο οποίος διανύει την δεύτερη του σεζόν στην Γέφυρα, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, και με γνώμοντα την εμπειρία του σκόραρε 15 πόντους με 1 τρίποντο.

Προπονητής

Γιάννης Χατζούλης (Μαχητές Πειραματικό Πευκών)

Νίκη που έκανε άνω κάτω την κορυφή του 4ου ομίλου της Β' Εθνικής πέτυχαν οι Μαχητές, οι οποίοι με μια εξαιρετική εμφάνιση, και με ανατροπή στον 4ο δεκάλεπτο φρέναρε τον Αίαντα στον Εύοσμο. Καθροστικός για τη συγκεκριμένη επιτυχία ο πολύπειρος τεχνικός, Γιάννης Χατζούλης, ο οποίος ανάλεβε την περσινή σεζόν τους Μαχητές, και διαθέτει μεγάλη εμπειρία, έχοντας εργαστεί σε αρκέτες ομάδες της Βόρειας Ελλάδας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ