22.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Β’ Εθνικής (1ος) : Οι κορυφαίοι της 8ης αγωνιστικής

Η 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής ολοκληρώθηκε, και το basketa.gr σας παρουσιάζει την καλύτερη πεντάδα και τον προπονητή που τη συνοδεύει

1.Παναγιώτης Κόης (1,93 - 22 ετών) [Παπάγου]

Οι «Στρατηγοί» πέρασαν με άνεση και από την Κάτω Αχαΐα, κερδίζοντας την Αχαγιά 82 με 90-63, και βρέθηκαν να ηγούνται του βαθμολογικού πίνακα. Κορυφαίος για την ομάδα του Μιχάλη Κουρή ήταν ένας παίκτης που ως τώρα έχει κλέψει την παράσταση, και δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Κόη. Ο 22χρονος γκαρντ βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, και υπέγραψε τη νίκη του Παπάγου, έχοντας 31 πόντους με 3 τρίποντα.

2.Γιάννης Ζακυνθινός (1,89 - 36 ετών) [Αργοναύτης Ραφήνας]

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει το νεανικό σύνολο του Γιώργου Γιαννακόπουλου, και έτσι νίκησε και τον Εθνικό Πειραιά, φτάνοντας στην επιτυχία με ανατροπή. Ωστόσο για να έρθει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, έπρεπε να βάλει την πινελιά του ο πολύπειρος, Γιάννης Ζακυνθινός, ο οποίος αποτελεί τπον ηγέτη της συγκεκριμένης ομάδας. Ο 36χρονος γκαρντ ήταν αυτός που ουσιαστικά γύρισε το παιχνίδι, έχοντας συνολικά 19 πόντους με 2 τρίποντα.

3.Γιώργος Παπαπέτρου (1,96 - 30 ετών) - [Πεντέλη]

Ανάσα ζωής πήρε η Πεντέλη, η οποία κέρδισε στην έδρα της τον πολύ δυνατό Έσπερο Καλλιθέας, και έβαλε τέλος σε ένα άσχημο σερί ηττών, Κορυφαίος της ήταν ο Γιώργος Παπαπέτρου, ο οποίος πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του, όντας ασταμάτητος. Ο έμπειρος γκαρντ σκόραρε συνολικά 25 πόντους με 3/6 βολές, 8/9 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 31 βαθμούς στην αξιολόγηση.

4.Ανδρέας Χατζηνικόλας (1,93 - 24 ετών) [Νέα Κηφισιά]

Με μια πολύ μεγάλη νίκη από την Κόρινθο επέστρεψε στην Αττική η Νέα Κηφισιά, η οποί α μετά το 71-57 έφτασε στην τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα, και στη δεύτερη μακριά από τις Αδάμες. Κορυφαίος για το συγκρότημα του Στέφανου Λαδικού ήταν ο Ανδρέας Χατζηνικόλας, ο οποίος αποτελεί αθλητή γέννημα θρέμμα του συλλόγου. Έτσι, στο συγκεκριμένο παιχνίδι σκόραρε 22 πόντους με 1 τρίποντο, ότνας ο κύριος υπαίτιος στο επιμέρους σκορ 24-6 που έτρεξε η ομάδα του στην τρίτη περίοδο.

5.Βασίλης Νιφόρας (2,02 - 30 ετών) [ΝΕΟ Ληξουρίου]

Ο Άλκης Παππάς ήταν αυτός που με ένα μεγάλο τρίποντο στο 1'24'' πριν το τέλος σφράγισε την μεγάλη νίκη του ΝΕΟΛ απέναντι στον Πανελευσινιακό, αλλά αυτός που κουβάλησε την ομάδα της Κεφαλλονιάς ήταν ο Βασίλης Νιφόρας. Ο 30χρονος έμπειρος φόργουορντ βρέθηκε σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας συνολικά 18 πόντους με 1 τρίποντα, και εξαιρετική παρουσία σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού.

Προπονητής

Στέφανος Λαδικός (Νέα Κηφισιά)

Το διπλό της ΑΕΝΚ στην Κόρινθο μπορεί να χαρακτηριστεί ως «χρυσό» για την ομάδα των βορείων προαστίων, για δυο λόγους. Αρχικά διότι γύρισε την κατάσταση μετά τις εντός έδρας ήττες, και δεύτερον διότι συνέβη στο ντεμπούτο του Τάσου Νικητόπουλου στον πάγκο του ΚΑΟΚ. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα πιστώνεται στον Στέφανο Λαδικό, ο οποίος έχοντας την απόλυτη στήριξη της διοίκησης πραγματοποιεί πολύ καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια στις Αδάμες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ