16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Β’ Εθνικής (1ος) : Οι κορυφαίοι της 7ης αγωνιστικής

Η 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής ολοκληρώθηκε, και το basketa.gr σας παρουσιάζει την καλύτερη πεντάδα και τον προπονητή που τη συνοδεύει.

1.Λεύτερης Καραλευθέρης (1,93 - 23 ετών) [ΦΕΑ]

Ο 23χρονος γκαρντ αποτελεί την ηγετική μορφή για την ομάδα του Αλέξη Καρατζά, και στο παιχνίδι με αντίπαλο την Αχαγιά 82' αγωνίστηκε και για τον συνοδοιπόρο του, Άλεξ Στεργιάκη, ο οποίος απουσίαζε από την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ωστόσο, ο Λευτέρης Καραλευθέρης ήταν ασταμάτητος, έχοντας 30 πόντους με 6 τρίποντα.

2.Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς (1,90 - 24 ετών) [ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια»]

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του πραγματοποίησε ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος αποτελεί «πολυτέλεια» για κάθε ομάδα της Β' Εθνικής. Έτσι, με ένα μεστό παιχνίδι στις Αδάμες οδήγησε την ομάδα της Νάξου σε ένα μεγάλο διπλό απέναντι στη Νέα Κηφισιά, σκοράροντας 35 πόντους με 4 τρίποντα.

3.Φώτης Καπρής (1,94 - 22 ετών) [Έσπερος Καλλιθέας]

Την εντυπωσιακή του πορεία συνέχισε ο Έσπερος Καλλιθέας, ο οποίος ξανά πέρασε στην κορυφή του 1ου ομίλου, κερδίζοντας με άνεση στην έδρα του τον εξαιρετικό, Αργοναύτη Ραφήνας. Εκ των κορυφαίων ήταν ο 22χρονος γκαρντ, Φώτης Καπρής, ο οποίος μετά τον Αμύντα από τον οποίο και ξεπήδησε , έχει την ευκαιρία να μαθαίνει το παιχνίδι από τον Περικλή Ταυρόπουλο, Έτσι, στο συγκεκριμένο παιχνίδι σκόραρε 17 πόντους με 1 τρίποντο.

4.Γιάννης Βαβάτσικος (2,01 - 31 ετών) [ΝΕΟΛ]

Ο Μάρκος Τζουγανάτος και ο ΝΕΟΛ θα πρέπει να αισθάνονται πολύ τυχεροί που έχουν ένα παίκτη επιπέδου Α1 στις τάξεις τους. Ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ καθάρισε ένα ακόμη παιχνίδι, σκοράροντας απέναντι στον δυνατό, ειδικά στην έδρα του, Εθνικό Πειραιά, έχοντας 18 πόντους με 2 τρίποντα.

5.Παναγιώτης Τσιουμπρής (2,02 - 22 ετών) [Ένωση Ιλίου]

Στις νίκες επέστρεψε η Ένωση Ιλίου, η οποία σε ένα κλειστό παιχνίδι επικράτησε στην έδρα της, της Πεντέλης με 63-59. Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του Τάκη Πανούλια πραγματοποίησε ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ, Παναγιώτης Τσιουμπρής, ο οποίος σκόραρε 19 πόντους με 5/7 βολές, 7/9 δίποντα, 11 ριμπάουντ και 23 βαθμούς στην αξιολόγηση.

Προπονητής

Λευτέρης Τσαουσίδης (ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια»)

Με τον καλύτερο τρόπο ξεπέρασε την εντός έδρας ήττα από τον Πανελευσινιακό ο ΑΠΑΣ, ο οποίος σε ένα απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι κατάφερε να περάσει από τις Αδάμες και να καταβάλει την αντίσταση της ΑΕΝΚ. Σημαντικό ρόλο, και ειδικότα στην ψυχολογική ανάταση της ομάδας του, είχε ο Λευτέρης Τσαουσίδης, ο οποίος την είδε μετά το «Π.Σαλπέας» να κερδίζει και στη Νέα Κηφισιά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ