16.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Β’ Εθνικής (1ος) : Οι κορυφαίοι της 4ης αγωνιστικής

Η 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής ολοκληρώθηκε, και το basketa.gr σας παρουσιάζει την καλύτερη πεντάδα και τον προπονητή που τη συνοδεύει. 

1. Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς (1,90 - 24 ετών) [ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια»]

Την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής πήρε η ομάδα της Νάξου, η οποία επικράτησε στην έδρα της του μέχρι το συγκεκριμένο παιχνίδι, αήττητου, Εσπέρου Καλλιθέας. Εκ των κορυφαίων για το συγκρότημα του Λευτέρη Τσαουσίδη ήταν ο διεθνής γκαρντ, Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, ο οποίος με 24 πόντους και 2 εύστοχα τρίποντα ήταν ένα μόνιμο πρόβλημα για την αμυντική της τακτική της ομάδας του Περικλή Ταυρόπουλου.

2. Γιώργος Βούζας (1,90 - 40 ετών) [Παπάγου]

Την πρώτη του νίκη στο «Σαλούν» μέτρησε ο Παπάγου, ο οποίος κατάφερε να επιστρέψει από το -16 και να επικρατήσει του Πανελευσινιακού με 77-74. Καθοριστικός για τους «Στρατηγούς» ήταν ο Γιώργος Βούζας, ο οποίος στα 40 του χρόνια πραγματοποίησε ένα μεστό παιχνίδι. Εκτός από τους 13 πόντους με 3/7 τρίποντα, είχε καθοριστικά σουτ αλλά ένα καθοριστικό κλέψιμο στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

3. Κώστας Μπασδέκης (1,92 - 30 ετών) [Εθνικός Πειραιά]

Με τον καλύτερο τρόπο κάλυψε την εντός έδρας ήττα από τον Παπάγου ο Εθνικός, ο οποίος ταξίδεψε στην Πάτρα με σκοπό να φιλοξενηθεί από την δυνατή Αχαγιά 82. Ωστόσο η ομάδα του Πειραιά είχε σε φοβερή απόγευμα τον εξαιρετικό σκόρερ Κώστα Μπασδέκη, ο οποίος στο συγκεκριμένο παιχνίδι σκόραρε 33 πόντους με 7 τρίποντα, σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του.

4. Θανάσης Κοντός (1,96 - 26 ετών) [ΦΕΑ]

Συνεχίζει να βγάζει «λαγούς» από το καπέλο του το Αλέξης Καρατζάς, και έτσι ενώ η ομάδα του βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, βρήκε τον τρόπο να κερδίσει στο «Απόστολος Κόντος» τη Νέα Κηφισιά στην παράταση, Κορυφαίος για τους νικητής ήταν ο Θανάσης Κοντός, ο οποίος ερχόμενος από τα Μελίσσια, σκόραρε 16 πόντους με 1 τρίποντο, όντας καθοριστικός για τη νίκη της ομάδας του.

5. Γιάννης Βαβάτσικος (2,01 - 31 ετών) [ΝΕΟ Ληξουρίου]

Δεύτερη διαδοχική νίκη για τον ΝΕΟΛ, ο οποίος επικράτησε στην έδρα του της Πεντέλης, δείχνοντας ότι στοχεύει ψηλά την τρέχουσα σεζόν. Κορυφαίος για ένα ακόμη παιχνίδι για την ομάδα της Κεφαλλονιάς ήταν ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ, Γιάννης Βαβάτσικος, ο οποίος σκόραρε 26 πόντους, όντας ασταμάτητος στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Προπονητής 

Μιχάλης Κουρής (Παπάγου)

Σπουδαία νίκη πήρε ο Παπάγου, ο οποίος σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι επικράτησε του Πανελευσινιακού με 77-74, φτάνοντας στην τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Οι «Στρατηγοί» επέστρεψαν από το -15 (42-58) και κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, με τον Μιχάλη Κουρή να δείχνει εξαιρετικά στοιχεία στην πρώτη του σεζόν ως πρώτος προπονητής.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ