23.6 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Βώδινας: «Τεράστια προσπάθεια από την ομάδα»

Κατάμεστο θέλουν να είναι το κλειστό του Λαυρίου στον εντός έδρας αγώνα τους με τον ΠΑΟΚ οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και οι διοικούντες την ΚΑΕ.

Μετά τον Ντορόν Λαμπ και ο αντιπρόεδρος των «κυανοκιτρίνων», Βαγγέλης Βώδινας, προχώρησε σε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο κλειστό, στο σαββατιάτικο (30/12, 16.30) παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, ώστε να «σπρώξουν» το Χρήστο Σερέλη και τους παίκτες του στην κατάκτηση της νίκης.

Η ανακοίνωση: «Το «Λαύριο MEGABOLT» υποδέχεται το Σάββατο (30/12, 4:30 μμ) τον ΠΑΟΚ, με τον κόουτς Σερέλη και τους παίκτες του να είναι αποφασισμένοι για τη νίκη. Ο Έλληνας κόουτς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και οι «κυανοκίτρινοι» θα τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

«Θέλω να ζητήσω προσωπικά από τον κόσμο του Λαυρίου, από όλους τους Λαυριώτες να γεμίσουν το γήπεδο και να βοηθήσουν τα παιδιά να πάρουν τη νίκη! Η ομάδα έχει κάνει τεράστια προσπάθεια και φέτος για να κάνει υπερήφανο τον κόσμο της και νομίζω πως μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει καλά. Για να γίνει όμως ένα ακόμη επιτυχημένο βήμα, για να πάρουμε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα επί ενός σπουδαίου αντιπάλου όπως ο ΠΑΟΚ, το πρώτο βήμα είναι το γήπεδο να είναι γεμάτο! Και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος έχει καταλάβει την κρισιμότητα του ματς και θα έρθει από νωρίς στο Κλειστό», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Βώδινας. Από το Γραφείο Τύπου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ