22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Βόμβες» με Δέδε και Γκοντόπουλο στο Σχηματάρι, που κράτησε και Γιανναλέτσο

Με μοναδικό στόχαστρο το να πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής χτίζεται ο Ερμής Σχηματαρίου, έχοντας ως εχέγγυο στον πάγκο του τον Νίκο Οικονόμου.

Έτσι, εκτός από την ανανέωση της συνεργασίας του με τον πολύπειρο ψηλό, Δημήτρη Γιανναλέτσο, απέκτησε τους Κωστή Δέδε και Αντώνη Γκοντόπουλο, δηλαδή δυο παίκτες «γεννημένοι» να βάζουν την μπάλα στο καλάθι. Ο 33χρονος Δέδες θα αποτελούσε μεταγραφή κράχτη ακόμη και για ομάδα της Α2 Ανδρών, και γίνεται αντιληπτό ότι θα κάνει τη διαφορά στη νέα του ομάδα. Μετά από τρία χρόνια στου Παπάγου, αγωνίστηκε πέρυσι στον Μανδραϊκό, του οποίο ήταν πρώτος σκόρερ με 14,3 πόντους και 64 εύστοχα τρίποντα σε 29 παιχνίδια.

Ο Αντώνης Γκοντόπουλος στα 38 του χρόνια παραμένει δεινός σκόρερ, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Γ' Εθνική και την Καλαματά, προσπαθώντας ουσιαστικά να την κρατήσει στην κατηγορία, χωρίς αυτό να επιτευχθεί. Έχει μακρύ βιογραφικό, έχοντας αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, και ξεχωρίζοντας σε όλες για τις εκτελεστικές του δυνατότητες.

Αναλυτικά :

«Η ομάδα μας αφού ανανέωσε την συνεργασία με τον Γιανναλετσο, απέκτησε τους αθλητές Αντώνη Γκοντόπουλο και Κωστή Δέδε!!!
Τους ευχόμαστε να είναι υγιής κ δυνατοί..
Η διοίκηση είναι πολύ κοντά ώστε να ανακοινώσει την μεταγραφή του καλοκαιριού…».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ