20.3 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

«Βόμβα» Χένρι και… το «θρίλερ» στην Καρσίγιακα (vids)

Ένας σπουδαίος Μάικλ Χένρι «σκότωσε» με τρίποντο στην παράταση την Μπεσίκτας, με την Καρσίγιακα να κάνει «βήμα» οκτάδας με 89-87 στη Σμύρνη.

Είχε μόλις χάσει τη βολή για την ισοφάριση, αλλά αυτό δεν τον πτόησε. Η Καρσίγιακα πήρε το επιθετικό ριμπάουντ, μετά το άστοχο σουτ του Μάικλ Χένρι από τα 4.5 μέτρα και εκείνος ξαναπήρε την μπάλα στο τρίποντο, σκοράροντας και... εκτελώντας την Μπεσίκτας, «γράφοντας» το τελικό 89-87 στην παράταση.

Το ματς είχε φτάσει στο έξτρα πεντάλεπτο, με τον Ιβάν Μπούβα να ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους σε 77-77 στα 27" για τη λήξη, ενώ χάθηκε και η ευκαιρία να νικήσουν, αν και βέβαια το καλάθι που ήθελε να πετύχει ο Πρέσεϊ στο φινάλε θα ήταν... τουλάχιστον ηρωικό, αν έβρισκε στόχο. Παρόμοιες ήταν οι προϋποθέσεις για τους παίκτες του Ιβάνοβιτς και μετά το μεγάλο σουτ του Χένρι, χωρίς καν να προλάβουν να σουτάρουν εντός χρόνου, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί ο θρίαμβος της ομάδας της Σμύρνης, που πήρε μια σημαντική νίκη εν όψει των playoffs στην Τουρκία.

Ο ήρωας της Καρσίγιακα είχε 15 πόντους, με τον Μπερκ Ουγκουρλού να φτάνει τους 25 πόντους, ενώ double double 11 πόντων και 14 ριμπάουντ σημείωσε ο Μοχάμεντ Μάρεϊ. Για τους ηττημένους, ο Τζέισον Ριτς είχε επίσης 25 πόντους, με τον Ιβάν Μπούβα που τους έσωσε στην κανονική διάρκεια να τελειώνει με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ