20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Βόμβα» του αθλητικού δικαστή! Επαναλαμβάνεται το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Η ένσταση του ΠΑΟΚ για την τελευταία ουσιαστικά φάση του αγώνα με την ΑΕΚ δεν έγινε τελικά για την... τιμή των όπλων. Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ δικαίωσε την ομάδα της Θεσσαλονίκης και διέταξε την επανάληψη του αγώνα.

 

Στο ντέρμπι των δύο Δικεφάλων ο Χάρης Καρακατσούνης δεν σφύριξε το φάουλ του Ζήση στον Λοβ τη στιγμή που εκείνος ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων. Αν αυτό συνέβαινε και ο Αμερικανός ευστοχούσε στη βολή, το ματς θα πήγαινε στην παράταση!

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι ο δικαστής έκρινε διαιτητική απόφαση, αφού αναφέρει με σαφήνεια στο σκεπτικό ότι... είδε φάουλ που θα μπορούσε να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα! Δεν έκρινε δηλαδή κάτι χειροπιαστό, όπως π.χ. χρόνο ή κάποια γραμμή, αλλά εφαρμογή κανονισμών πεδιάς!

 

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή: «Δέχεται εν μέρει την ένσταση της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ).Διατάσσει την ολική επανάληψη του αγώνα της 6ης αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) - ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 5-12-2020».

 

Θυμηθείτε τη φάση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες, την ένσταση και τελικά την απόφαση επανάληψης του αγώνα...

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ