23.5 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

«Βόμβα» Σίξερς, ενίσχυση για Λέικερς

Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς τάραξαν τα… νερά στο ΝΒΑ, καθώς ήρθαν σε συμφωνία με τους Λος Άντζελες Κλίπερς για να κάνουν «δικούς» τους τον Τομπίας Χάρις και τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Μαζί τους στo συγκρότημα του Μπρετ Μπράουν θα μετακινηθεί και ο Μάικ Σκοτ, ενώ το αντίθετο δρομολόγιο -προς την Καλιφόρνια- θα ακολουθήσουν οι Λάντρι Σάμετ, Ουίλσον Τσάντλερ και Μάικ Μασκάλα. Οι 76ers έδωσαν, παράλληλα, στους Κλίπερς μία επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου του 2020, μία επιλογή του ντραφτ του 2021, καθώς και δύο επιλογές δευτέρου γύρου.

Επιθυμία των Σίξερς είναι να «κρατήσουν» το Χάρις και μετά το καλοκαίρι, όπως και τον Τζίμι Μπάτλερ που απέκτησαν νωρίτερα μες τη σεζόν κι επίσης μένει ελεύθερος με το πέρας της φετινής αγωνιστικής περιόδου, και μαζί με τους Τζόελ Εμπίντ και Μπεν Σίμονς να «χτίσουν» την ομάδα του μέλλοντος, όπως αναφέρει το ESPN.

Μεταγραφική ενίσχυση είχαμε και για τους Λος Άντζελες Λέικερς, καθώς συμφώνησαν με τους Ντιτρόιτ Πίστονς ώστε να ανταλλάξουν το Ρέτζι Μπούλοκ με το ρούκι γκαρντ, Σβιάτοσλαβ Μικχάιλιουκ, δίνοντας παράλληλα και μία επιλογή δεύτερου γύρου στο ντραφτ. Έτσι, οι «λιμνάνθρωποι» ενισχύθηκαν με έναν αξιόπιστο σουτέρ, τη στιγμή που τα «πιστόνια» κατάφεραν να ελευθερώσουν χώρο στο salary cup τους. Από την άλλη, σύμφωνα με τους «LA Times», δεν πρόκειται να κυνηγήσουν άλλο την περίπτωση του Άντονι Ντέιβις, κρίνοντας υπερβολικές τις απαιτήσεις των Νιου Ορλίνς Πέλικανς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μάτζικ Τζόνσον και οι συνεργάτες του φέρονται φανερά εκνευρισμένοι από τη στάση των «πελεκάνων», ως προς τα ανταλλάγματα που ζητούν, με το χρόνο να εκπνέει (η σχετική προθεσμία λήγει στις 7 Φεβρουαρίου) η «χρυσή τομή» να δείχνει αδύνατο, στην παρούσα φάση, να βρεθεί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ