21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βόμβα : Μαζί στην Β’ Εθνική Αίολος και Γόμφοι

Ήταν γνωστό πως στον Αίολο Τρικάλων δεν εύρισκαν τον τρόπο να κατεβάσουν την ομάδα τους στην Β' Εθνική, κάτι που είχε φανεί και την περσινή σεζόν όταν προσπάθησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον ΑΟ Τρικάλων, χωρίς να προχωρήσει το πρότζεκτ.

Ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται πως βρέθηκε συμπαίκτης, και δεν είναι άλλο από τους Γόμφους, οι οποίοι αγωνίζονται στην Γ' Εθνική, και είχαν αρχίσει να ανακοινώνουν και μεταγραφικές κινήσεις.

Όπως αναφέρει το «sportrikala.gr» οι συζητήσεις ανάμεσα στον Τάκη Παπαγεωργίου του Αιόλου και του Γιώργου Ηλιάδη των Γόμφων οδήγησαν σε κατ΄αρχήν συμφωνία και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια αργά χθες (22/7) το βράδυ.

Η συμφωνία προβλέπει την συγχώνευση Αιόλου και Γόμφων με τον τίτλο Αίολος Γόμφων και την ομάδα να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Έδρα θα δηλωθεί τόσο στα Τρίκαλα όσο και στο Μουζάκι αθώς δεν θέλουν οι Γόμφοι να αποκοπούν απο την περιοχή και πιθανότατα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος θα μοιραστούν στις δύο πόλεις, ενώ είναι άγνωστο πως θα διαμορφωθεί το ρόστερ και το τι μέλει γενέσθαι με τις κινήσεις των Γόμφων, που έχουν ανακοινώσει ως προπονητή τον Θοδωρή Πανάρα και αρκετούς παίκτες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ