23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Βόμβα Λάνγκφορντ-Λοτζέσκι: «Δεν έχουμε υπογράψει τίποτα»! (pic, vid)

Η είδηση που προέκυψε νωρίτερα το απόγευμα για την κατάθεση φακέλου αδειοδότησης από την ΚΑΕ ΑΕΚ ήρθε κόντρα στη γενικότερη αίσθηση και το κλίμα του τελευταίου διαστήματος, δημιουργώντας αισιοδοξία, ωστόσο όπως επισημάνθηκε από το basketa.gr αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί τη στιγμή που θα ανοίξουν οι φάκελοι από την αρμόδια επιτροπή της διοργανώτριας αρχής. Μετά από λίγες ώρες όμως, προέκυψε διπλή διάψευση της είδησης περί «πλήρη φακέλου» της «Ένωσης».

 


Αρχικά ο Ματ Λοτζέσκι και εν συνεχεία ο Κιθ Λάνγκφορντ έσπευσαν να κάνουν σαφή τη θέση τους και αυτή είναι μάλλον μακριά από την αίσθηση που δημιουργήθηκε νωρίτερα. Σχολιάζοντας μια σχετική ανάρτηση, ο Λοτζέσκι αρκέστηκε να γράψει με νόημα «ενδιαφέρον και παράλληλα λανθασμένο. Ξέρω ότι δεν έχω καμία συμφωνία με την ΑΕΚ ως τώρα» για να κάνει ανάλογη τοποθέτηση και ο Λάνγκφορντ «Τίποτα δεν υπογράφηκε από μένα».

 


Βάσει της διάψευσης των δύο Αμερικανών, η ΑΕΚ δεν μπορεί να έχει έρθει σε συμφωνία διακανονισμού τουλάχιστον με αυτούς, οπότε δεν μπορεί να καταθέσει και πλήρη φάκελο αδειοδότησης. Τουλάχιστον όχι αύριο όταν και εκπνέει η προθεσμία που έχει τεθεί.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ