22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

«Βόμβα» Βίρτους με Τσάλμερς

To κόλπο γκρόσο ετοιμάζεται να κάνει η Βίρτους Μπολόνια, εντάσσοντας στο δυναμικό της το δύο φορές πρωταθλητή ΝΒΑ Μάριο Τσάλμερς.

Ο 32άχρονος γκαρντ φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με το ιταλικό συγκρότημα για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη, μετά την πολυετή παρουσία του στους Μαϊάμι Χιτ και τους Μέμφις Γκρίζλις. Έχει αγωνιστεί σε συνολικά 646 παιχνίδια της κανονικής περιόδου στο «μαγικό κόσμο», με μέσο όρο 8,9π., 2,5 ριμπάουντ, 3,7 ασίστ και 1,5 κλεψίματα, καθώς και σε 99 ματς πλέι οφ, με μ.ό. 8,8π., 2,5 ριμπάουντ, 3,2 ασίστ και 1,2 κλεψίματα. Με τους εκπροσώπους της Φλόριντα κατέκτησε τον τίτλο το 2012 και το 2013, ενώ είχε αναδειχθεί πρωταθλητής και σε επίπεδο NCAA, το 2008 με το πανεπιστήμιο του Κάνσας.

Ο γεννημένος στην Αλάσκα Μάριο Τσάλμερς βρίσκεται ήδη στη γείτονα χώρα, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριν υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με τους Μπολονέζους όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα Sportando. Η Βίρτους έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στους «16» του Basketball Champions League, με τη Λε Μαν να είναι ο επόμενος αντίπαλός της, ενώ στο εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκεται στην έβδομη θέση, με 10-9.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ