25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

“Βόμβα” από την Ισπανία με Μαρτίνεθ στην Μπάρτσα

Οι πληροφορίες από Ισπανία, αλλά και Ιταλία συμφωνούν: Ο Πέδρο Μαρτίνεθ, ο οποίος είχε αρχίσει το χτίσιμο της Γκραν Κανάρια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αναμένεται να αφήσει το νησί για τα μάτια της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η απομάκρυνση του Σβέτισλαβ Πέσιτς θεωρείται δεδομένη ότι κι αν γίνει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Η σειρά βρίσκεται στο 2-1 για την Ρεάλ Μαδρίτης με τον τέταρτο τελικό να είναι προγραμματισμένος για απόψε (21/6, 22.00). Ο εκλεκτός των Καταλανών είναι ο Πέδρο Μαρτίνεθ, αν και κάποια στιγμή είχαν ρίξει το βλέμμα τους και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος με τη σειρά του, όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει στη Φενέρμπαχτσε.

Στους ισπανικούς πάγκους υπήρξε κινητικότητα σήμερα, καθώς δύο ομάδες που ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις ακολούθησαν διαφορετικές διαδρομές. Η Σαραγόσα ανανέωσε τη συνεγασία της με τον Πόρφι Φισάκ, ενώ η συνεργασία της Μανρέσα με τον Ζοάν Πενιαρόγια λύθηκε. Ο Πενιαρόγια αναμένεται να δώσει τα χέρια με την Σαν Πάμπλο Μπούργος, από την οποία απομακρύνθηκε ο Ντιέγο Επιφάνιο. Στον πάγκο της Μανρέσα θα κάτσει ο Σάλβα Μαλδονάδο.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ