19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Βόλτα με γόνδολα για την Τρέντο! (pics)

Την ξέφρενη πορεία της στα ιταλικά playoffs συνεχίζει η Τρέντο, που "έσπασε" την έδρα της Βενέτσια με 83-74 και έκανε το 1-0 στην σειρά των τελικών!

Μπορεί το τελικό σκορ να μην το φανερώνει αλλά οι νικητές είχαν το πάνω χέρι καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Το 30-47 του πρώτου ημιχρόνου ήταν ενδεικτικό της κυριαρχίας της Τρέντο, που απέδειξε ξανά πως δεν καταλαβαίνει από έδρες. Οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν στην συνέχεια όμως είχαν μεγάλο δρόμο να ανέβουν μέχρι να φτάσουν στην ανατροπή. Η μέγιστη διαφορά των φιλοξενούμενων ήταν το +25, 39-64 στα μέσα της τρίτης περιόδου.

Η προσπάθεια τους συνεχίστηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο και στο 36' το σκορ έγινε 64-74 με επιμέρους 14-6 για την Βενέτσια. Η διαφορά έφτασε και στους 6, 68-74, πριν η Τρέντο αντιδράσει και την ξαναφέρει σε διψήφια επίπεδα, ελέγχοντας πλήρως το ματς.

Ο Σέιβον Σιλντς ήταν κορυφαίος των νικητών με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ, με τον πρώην παίκτη του Ίκαρου Χαλκίδας, Ντόμινικ Σάτον να τον ακολουθεί, έχοντας 16 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Για την Βενέτσια, ο Χρβόγιε Πέριτς σημείωσε 19 πόντους και κατέβασε 4 ριμπάουντ ενώ σε ρηχά νερά έμεινε ο Μάικ Μπράμος, που σε 29 λεπτά είχε 9 πόντους και ένα ριμπάουντ.

Επόμενο ματς την Δευτέρα 12 Ιουνίου και πάλι στην Βενετία.

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ