21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βόβορας: “Χειριστήκαμε καλά το χρόνο”

Το πρώτο που κοίταξε από τη στατιστική ο Γιώργος Βόβορας μετά το παιχνίδι με το Ρέθυμνο δεν ήταν οι πόντοι ή τα ριμπάουντ, αλλά ο χρόνος. Ήταν σημαντικό για τον Παναθηναϊκό να μοιράσει το χρόνο στο παρκέ, να δώσει ξεκούραση σε συγκεκριμένους παίκτες μετά από τη διπλή εβδομάδα της Ευρωλίγκας και ενόψει της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

"Προερχόμαστε από μια απαιτητική εβδομάδα, είχαμε πολλά παιχνίδια και ταξίδι και υπήρχε μεγάλη σωματική και ψυχολογική κούραση", τόνισε ο προπονητής των "πράσινων", καθώς βρέθηκε στην άκρη του πάγκου, απόντος του Ρικ Πιτίνο που βρίσκεται στοις ΗΠΑ: "Χειριστήκαμε καλά το χρόνο, η ομάδα είχε αρκετά κενά διαστήματα, αλλά είναι δύσκολο να βρεις ρυθμό. Παίξαμε με σοβαρότητα και είχαμε θέσει κάποιους στόχους που σε γενικές γραμμές τους πετύχαμε. Τώρα έχουμε μία μέρα ξεκούρασης, που θα είναι πολύ σημαντική για όλους".

Σε ότι αφορά το Ρέθυμνο δήλωσε: "Και το Ρέθυμνο όμως έκανε ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι. Έχει πολύ καλούς παίκτες και η αλήθεια είναι πως ο κόουτς Ζιάγκος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα του Ρεθύμνου καλή συνέχεια. Άλλωστε έχω περάσει από την πόλη και έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Τέλος να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο με υγεία και χαρά".

Ο Βόβορας ρωτήθηκε και για την πρώτη συμμετοχή σε αγώνα του Νίκου Περσίδη: "Είναι ένα παιδί που από την πρώτη δουλεύει πολύ σκληρά. Δεν είναι εύκλο να βρει χρόνο συμμετοχής, αλλά είναι σημαντικό πως έχει το χαρακτήρα, την προσωπικότητα, αλλά και την αγωνιστική προσωπικότητα να μπαίναι για αυτά τα τέσσερα λεπτά και να έχει ρυθμό λες και παίζει κανονικά όλο αυτό το διάστημα".

Όσο για τη Ρεάλ Μαδρίτης; "Έτσι είναι οι απαιτητικές χρονιές στην Ευρωλίγκα. Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Χρειαζόμστε αυτή τη μέρα ξεκούρασης, είναι πολύ σημαντική. Όπως σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι είναι αυτό με τη Ρεάλ. Θα προετοιμαστούμε και με τη βοήθεια και του κόσμου θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στη νίκη".

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ