17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βόβορας: «Χάνονται ευκαιρίες και πρέπει να το καταλάβουν όλοι»

Ο Γιώργος Βόβορας αναφέρθηκε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ηρακλή και τόνισε ότι κάποιοι παίκτες χάνουν ευκαιρίες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είχαμε δύο διαφορετικά παιχνίδια. Το πρώτο ήταν all sta game. Αυτή ήταν η προσέγγισή μας στο πρώτο μέρος. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν το κανονικό μας. Που δεχθήκαμε 25 πόντους. Και είναι ο μόνος δρόμος για να συνεχίσουμε. Καλή επιτυχία στον Ηρακλή και στον κόουτς. Εμείς έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς μπροστά μας και αυτό που με ενόχλησε είναι ότι μπορεί μεν να γίνουν τέτοια παιχνίδια, αλλά έχουμε μπροστά μας έναν τελικό. Κάνουμε roattion 12 παικτών και δεν είμαστε έτοιμοι. Χάνονται οι ευκαιρίες και πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Εμείς θα προχωρήσουμε με αυτούς που θα παίξουν άμυνα στο 100%».

Για τις αλλαγές του Ερυθρού Αστέρα: «Είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς. Ο Ερυθρός θα δώσει το 100%. Έρχονται από συνεχόμενες ήττες. Εμείς για να πάρουμε την νίκη θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 35 λετπά τουλάχιστον. Αλλιώς δεν θα τα καταφέρουμε. Θα πρέπει να έχουμε ελάχιστα νεκρά διαστήματα. Αυτή είναι η Ευρωλίγκα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Μας λείπουν λεπτομέρειες και δουλεύουμε γι αυτό».

Για την κατάσταση του Όγκαστ: «Ο Ζακ ξεκινήσει να ενσωματώνεται αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος. Θα μπει όταν είναι 100% έτοιμος. Έχει κάνει ελάχιστες προπονήσεις. Πρέπει να βρει ρυθμό για να μπει. Παίζει με την αθλητικότητα και την ενέργειά του. Ακόμα δεν είναι έτοιμος».

Για την αγωνιστική πτώση του Φόστερ: «Στο παιχνίδι με την Μακάμπι ήταν εκεί. Συγκεντρωμένος. Αυτό που μας λείπει είναι η σταθερότητα. Έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα από μια ομάδα σε άλλη και θέλει δουλειά αλλά αυτή τη στιγμή είμαι ξεκάθαρος. Παιδιά όπως ο Καλαϊτζάκης που μπαίνει μέσα και παίζει στο 100% είναι παιδιά που θα συνεχίσουν».

Για την απουσία κλασικού πλέι μέικερ: «Πόσα point guard υπάρχουν που είναι καθαρά; Ο Ρος έχει 4 ασίστ με λιγότερο από 2 λάθη και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Και για την άμυνά του. Από τους καλύτερους μας παίκτες. Ο Σέλβιν προερχόταν από αποχή αλλά έχει την νοοτροπία που θέλουμε. Και ένα καθαρό playmaker θα μας έκανε καλύτερους, αλλά να είμαστε ρεαλστές και να δουλεύεις με το υλικό που έχεις. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιώσουμε τους παίκτες μας και την ομάδα μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ