24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Βόβορας: «Η ομάδα μας ακόμη δεν έχει φτάσει στο ταβάνι της» (vid)

O βοηθός προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την επικράτηση των "πρασίνων" στη Ρόδο με 103-69 και στάθηκε στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Έχουμε ένα ρόστερ 12 παικτών, που όλοι κρατούν την ίδια ένταση. Είναι δύσκολο στο ελληνικό πρωτάθλημα για κάθε ομάδα να μας ακολουθήσει. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Σίγουρα υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού το ματς με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σκληροί, πολύ συγκεντρωμένοι και το πιο σημαντικό είναι η πίστη και η θέληση σε τέτοιους αγώνες. Θεωρώ πως η ομάδα μας ακόμη δεν έχει φτάσει στο ταβάνι της».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Θέλουμε κάποιο χρόνο προσαρμογής ακόμα, μέχρι ο κόουτς Πιτίνο να περάσει σε όλους τη φιλοσοφία του. Επτά παίκτες από πέρυσι την γνωρίζουν, αλλά στο επιθετικό κομμάτι χρειάζεται χρόνο ακόμα. Είμαστε σε καλό δρόμο και θεωρώ πως γρήγορα θα φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε. Έχουμε αρκετούς νέους ξένους, και όπως όλες οι ομάδες, θέλουμε κι εμείς το χρόνο μας».

Για το τι είναι αυτό που κάνει ξεχωριστό τον Πιτίνο, υποστήριξε: «Δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά είναι εξαιρετικός στο να βρίσκει κίνητρο σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι, ακόμα και σε κάθε φάση μπορώ να πω. Έχει ένα χαρακτήρα που κερδίζει τον παίκτη και όλοι θέλουν να δώσουν το 100%».

Για το ρόλο του head coach που είχε στα παιχνίδια με την Ζαλγκίρις και την Μπάγερν, δήλωσε: «Είμαι αρκετά χρόνια στο σύλλογο και τον γνωρίζω καλά και αυτό με βοήθησε πολύ. Μας δώθηκε η ευκαιρία με τον Νίκο Παππά και τον Τζίμη Κουστένη, σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα, να παίξουμε σε δύο σημαντικά παιχνίδια. Αυτή είναι η δουλειά μας, να ετοιμάσουμε την ομάδα, όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται. Αυτό που μετράει είναι οι νίκες, γιατί θέλουμε να φτάσουμε ψηλότερα στην Euroleague. Οι νίκες αυτές βοήθησαν και βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ