24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Βροχή» ανανεώσεων στην ΑΕΚ Περιστερίου

Η ΑΕΚ Περιστερίου θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2 Γυναικών και θα πορευθεί μαζί με έξι παίκτριες που συνέβαλαν σημαντικά στην άνοδό της.

Ο λόγος για τις Σοφία Γαβαλά, Χρυσούλα Κατσιμάρδου, Άντζελα Νάου, Αναστασία Καλαντζή, Παναγιώτα Δραγωνέα και Παγώνα Ράπτη, οι οποίες επέκτειναν για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιό τους κι έτσι θα τεθούν στη διάθεση του κόουτς Σπύρου Γεωργουδάκη την καινούρια σεζόν, στις εθνικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση: «Η ΑΕΚ Περιστερίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τις αθλήτριες του γυναικείου τμήματος: ΓΑΒΑΛΑ ΣΟΦΙΑ, ΚΑΤΣΙΜΑΡΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΝΑΟΥ ΑΝΤΖΕΛΑ, ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΡΑΓΩΝΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ και ΡΑΠΤΗ ΠΑΓΩΝΑ εν όψει της νέας σεζόν στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών. Πρόκειται για έξι αθλήτριες, οι περισσότερες εκ των οποίων αγωνίζονται χρόνια στην ομάδα μας και συνέβαλαν τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδα μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.

Η 25χρονη play maker ΓΑΒΑΛΑ ΣΟΦΙΑ, η 23χρονη center ΚΑΤΣΙΜΑΡΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, η 23χρονη guard ΝΑΟΥ ΑΝΤΖΕΛΑ, η 25χρονη forward ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, η 36χρονη power forward-center ΔΡΑΓΩΝΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ και 21χρονη power forward ΡΑΠΤΗ ΠΑΓΩΝΑ αγωνίζονται στην ομάδα μας πολλά χρόνια μαζί και έχουν γίνει μια παρέα, γεγονός που βγαίνει και μέσα στο παρκέ και τώρα θα συνεχίσουμε όλοι μαζί στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Ευχόμαστε υγεία και συνέχεια στις επιτυχίες και των έξι αθλητών με την ομάδα μας!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ