19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Βρείτε… αντίπαλο για τη Ζαλγκίρις!

Η Ζαλγκίρις δεν φαίνεται να... κολλάει πουθενά και στην προτελευταία της υποχρέωση για το πρωτάθλημα Λιθουανίας, «διέλυσε» με 82-56 τη Γιουβέντους και έδειξε πως σε αυτή την κατάσταση, δε θα μπορεί κανείς να την κοντράρει.

«Φορτσάτη» συνεχίζει να είναι η Ζαλγκίρις, η οποία ξεπέρασε εμφατικά και το «εμπόδιο» της Γιουβέντους, χάρη στο 82-56. Πολλά οφείλονται στο «διαστημικό» δεύτερο ημίχρονο των παικτών του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, οι οποίοι ξεκινώντας από την άμυνα μετά το 34-33 της ανάπαυλας, βρήκαν ρυθμό και στην επίθεσή τους, με αποτέλεσμα να ξεφύγουν από την αντίπαλό τους και να φτάσουν στην 31η φετινή τους νίκη σε 35 αγώνες στο λιθουανικό πρωτάθλημα, με ένα ματς ακόμη να της απομένει για την κανονική περίοδο κόντρα στη Βιτάουτας, ενώ είναι γνωστό πως αντίπαλός της στον πρώτο γύρο των playoffs θα είναι η Νεβέζις.

Ο Βασίλιε Μίτσιτς ήταν πρώτος σκόρερ των νταμπλούχων με 14 πόντους και 6/9 σουτ, με τον Αντάνας Καβαλιάουσκας να κάνει εξαιρετική δουλειά, με 10 πόντους και έξι ριμπάουντ. Στην αντίπερα όχθη, μοναδικό αξιοσημείωτο στοιχείο είναι το double double 21 πόντων και 14 ριμπάουντ του Μιντάουγκας Κούπσας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ