21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Βραδιά μόνο για φιλοξενούμενους (vids)

Πέντε παιχνίδια είχε το μενού της βραδιάς στην Ευρωλίγκα και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν σε όλα τον τρόπο να μείνουν όρθιοι. Η Εφές σημείωσε τη νίκη της βραδιάς, αφού επιβλήθηκε της Μπαρτσελόνα μετά από ένα “χορταστικό” παιχνίδι. Έτσι δεν επέτρεψαν στη Ρεάλ να αισθανθεί τη μοναξιά της κορυφής. Η ΤΣΣΚΑ λίγο έλειψε στο τέλος να “κλωτσήσει” τον κουβά που γέμισε για κάτι περισσότερο από 20 λεπτά στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν όμως κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες. Ο Ολυμπιακός πιθανότατα στο τελευταίο παιχνίδι του Κεμστούτις Κεμζούρα στον πάγκο του, πήρε το “διπλό” επί της Βαλένθια ενώ εκτός έδρας νίκες σημείωσαν ακόμη ο Ερυθρός Αστέρας και η Ζενίτ επί της Βιλερμπάν και της Χίμκι αντίστοιχα.

 

ΧΙΜΚΙ – ΖΕΝΙΤ 81-83


Η Ζενίτ πήρε το ρώσικο ντέρμπι με τη Χίμκι, επιβεβαιώνοντας ότι μακριά από την Αγία Πετρούπολη τα καταφέρνει καλύτερα. Σημείωσε την τέταρτη εκτός έδρας νίκη της σε 10 ματς, ενώ ως γηπεδούχος έχει μόνο μία σε οχτώ παιχνίδια. Παράλληλα πήρε ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου (73-87). Από την άλλη πλευρά η Χίμκι υποχρεώθηκε μόλις στη δεύτερη ήττα της σε οχτώ εντός έδρας παιχνίδια.


Ο Ουίλ Τόμας “υπέγραψε” τη νίκη της Ζενίτ, έχοντας τη συμπαράσταση του Μάρκους Πονίτκα. Θυμηθείτε πως εξελίχθηκε το παιχνίδι της Μόσχας.


Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα...

 

 

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 77-84

 

Η ΤΣΣΚΑ έκανε τα εύκολα (+20 στο 23'), δύσκολα (+1 στο 35') αλλά τελικά έφυγε με τη νίκη από το Μόναχο. Επικράτησε με 84-77, φτάνοντας τη Μακάμπι στην 4η θέση της κατάταξης με τη 12η νίκη της και περιμένει πια την προσθήκη του Χάουαρντ Σαντ-Ρος. Η Μπάγερν δεν έδειξε να αφυπνίζεται μετά την αλλαγή στον πάγκο της.

 


Θυμηθείτε πως εξελίχθηκε το παιχνίδι της Γερμανίας.

 

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα του Μονάχου...

 

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΕΡ.ΑΣΤΕΡΑΣ 80-83

 

Το ματς του Αστρομπάλ ήταν χαρακτηριστική περίπτωση της ρήσης “μία παράσταση δεν τελειώνει αν δεν τραγουδήσει η χοντρή κυρία”. Ο Ερυθρός Αστέρας επέστρεψε από το -21 και νίκησε τη Βιλερμπάν χάρη στο τρίποντο του Κέβιν Πάντερ στα 1,9'' από το τέλος.

 

Θυμηθείτε πως εξελίχθηκε το δραματικό παιχνίδι στη Γαλλία.

 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΕΦΕΣ 82-86

 

Αν στέκεται όρθια ακόμη και σε έδρες όπως αυτή της Μπαρτσελόνα, η Εφές μπορεί να βάζει τον πήχη όσο πιο ψηλά μπορεί και στη φετινή Ευρωλίγκα. Παρά την απουσία του Βασίλιε Μίτσιτς, η Εφές με 12 περισσότερα ριμπάουντ από τους Καταλανούς και 13/29 τρίποντα, έφτασε στο υπέρ της 86-82.

 

Θυμηθείτε πως κρίθηκε το ντέρμπι της βραδιάς.

 

Δείτε πως εξελίχθηκε το σπουδαίο ματς της Μπαρτσελόνα με την Εφές...

 

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 91-93

 

Όσες φορές ο Ολυμπιακός ξέφυγε με διαφορές 8-10 πόντων, τόσες ήταν και οι επιστροφές της Βαλένθια. Εκτός της τελευταίας. Στο ματς που, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει το “κύκνειο άσμα” του Κεμζούρα αφού θα τον διαδεχτεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα, είχε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, μέτρησε 23 ασίστ και έφτασε στην 7η νίκη του στη διοργάνωση.


Θυμηθείτε πως ήρθε το “ερυθρόλευκο” διπλό...

 


Θυμηθείτε πως εξελίχθηκε το ντέρμπι της βραδιάς...

 

Δείτε συνοπτικά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

 

Δείτε την κατάταξη μετά τα ματς της 18ης αγωνιστικής

 

Ακολουθεί μία ακόμη “διαβολοβδομάδα”, με τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής την Τρίτη και την Τετάρτη.

 

Photo Credits: Euroleague



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ