18 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Βραβεύθηκε ο Ηρακλής (vid)

Η επιστροφή του Ηρακλή στην Α1 Γυναικών δεν έχει συνδυαστεί με θετικά αποτελέσματα, με τις Θεσσαλονικιές να έχουν μείνει μέχρι στιγμής στον… πάτο της κατάταξης με μόλις μία νίκη σε έντεκα αναμετρήσεις.

Πέρυσι, όμως, ο «Γηραιός» ήταν εντυπωσιακός. Τερμάτισε στην πρώτη θέση του Βόρειου Ομίλου της Α2 Γυναικών με μόλις μία ήττα σε 23 ματς και μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη ομάδα, την Α.Ε. Πυλαίας (17-5). Για την εκπληκτική περσινή πορεία του και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία τιμήθηκε από την ΕΚΑΣΘ στο περιθώριο της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του πανεπιστημίου «Μακεδονία».

https://www.youtube.com/watch?v=Lw4s2XZ0hUQ

Στο έντυπο με όλα τα πρόσωπα και τις ομάδες που τιμήθηκαν φέτος, η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης έγραψε για τις «κυανόλευκες»: «Η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή είχε την ποιότητα και την ενέργεια που χρειάστηκε για να πάρει το εισιτήριο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία και να βρεθεί εκεί όπου ανήκει. Ο Ηρακλής έχει παράδοση στο γυναικείο μπάσκετ και αποτελούσε σημείο αναφοράς για το άθλημα. Φέτος παίζει στην Α’ Εθνική και η αποστολή της είναι δύσκολη και συναρπαστική».

https://www.youtube.com/watch?v=6r_tzHGnKa8



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ