16.1 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Βραβείο ήθους και για Απόλλωνα Πατρών

Με το βραβείο ήθους θα τιμηθεί για ακόμα μία φορά ο Απόλλωνας Πατρών, για την περσινή παρουσία του στην Basket League.

Οι «μελανόλευκοι», όπως και οι φίλαθλοί τους, επέδειξαν πέρυσι στη μεγάλη κατηγορία κόσμια συμπεριφορά στο κλειστό της Περιβόλας και όπως τους ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ θα τιμηθούν στο περιθώριο της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση: «Για άλλη μια χρονιά ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (ΕΣΑΚΕ) αποφάσισε να βραβεύσει την ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας Carna με το βραβείο Ήθους για την άψογη παρουσία φιλάθλων, παραγόντων και παικτών εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων. Η απονομή του βραβείου στον Απόλλωνα Πάτρας Carna θα γίνει στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στις 18:30 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Για τον Απόλλωνα Πάτρας το συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί μεγάλη τιμή, καθώς αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία που έχει η ομάδα μας για την συμπεριφορά όλων μας (αθλητών, προπονητών, παραγόντων, φιλάθλων) μέσα και έξω από τα γήπεδα».

Από εκεί και πέρα, οι διοικούντες το αχαϊκό συγκρότημα απέστειλαν επιστολή στον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο και το Δ.Σ., με αφορμή τη νικηφόρα πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδας Ανδρών στο 40ό Ευρωμπάσκετ: «Αγαπητέ Πρόεδρε, παρακαλούμε να μεταφέρετε στους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής μας Ομάδας Μπάσκετ των Ανδρών τα συγχαρητήρια της διοίκησης του Απόλλωνα Πάτρας για την νίκη απέναντι στην Ισλανδία. Οι ευχές μας για την καλύτερη δυνατή πορεία της Εθνικής μας στο Eurobasket είναι ευχές και όλων των Ελλήνων για την «επίσημη αγαπημένη». Οι επιτυχίες των αθλητών μας, μας γεμίζουν με χαρά και υπερηφάνεια. Η αρχή έγινε στην πρεμιέρα και πιστεύουμε ότι η καλή προσπάθεια που ξεκίνησε θα έχει και συνέχεια. Με εκτίμηση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ