24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Βράνκοβιτς: «Πιάσαμε πάτο»

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον η Εθνική Κροατίας όσον αφορά στην πρόκρισή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Παρά την έλευση των ΝΒΑer, που απουσίαζαν από τα προηγούμενα «παράθυρα» της FIBA, η «Χρβάτσκα» δεν κατάφερε να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Υπέστη ακόμα δύο ήττες, εντός έδρας από τη Λιθουανία και εκτός έδρας από την Πολωνία, και βρίσκεται πλέον στην τελευταία θέση της κατάταξης στον Όμιλο J της δεύτερης φάσης των προκριματικών, μαζί με την Ολλανδία, έχοντας μόλις 3-5.

Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, κάτι που αποτυπώθηκε και μέσω των δηλώσεων του Στόγιαν Βράνκοβιτς μετά τη νέα ήττα στην «Ergo Arena» του Γκντανσκ. «Μπορώ να πω ότι είναι άσχημο. Δεν υπάρχουν πολλά να προσθέσω σε ό,τι είδα», τόνισε αρχικά για την έκβαση του ματς ο πρόεδρος της Κροατικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, για να προσθέσει αναφορικά με τη διαμορφωθείσα κατάσταση όσον αφορά στην πρόκριση της ομάδας στα τελικά της Κίνας: «Καταστροφή, πιάσαμε πάτο. Όλα τα υπόλοιπα είναι τόσο άσχημα, που δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ