13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Βράζουν» στον Ιωνικό για κρίσιμα σφυρίγματα

Ανάστατοι είναι στον Ιωνικό λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και στα αποδυτήρια υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια για καθοριστικές αποφάσεις των διαιτητών Παναγιώτου και Παπαπέτρου. Κι αν όπως έλεγαν με τον πρώτο έχουν και... παρελθόν και γενικά δεν έχουν και μεγάλες απαιτήσεις, από τον δεύτερο τον οποίο θεωρούν έναν καλό διαιτητή, δεν περίμεναν τέτοια λάθη σε τόσο κρίσιμα σημεία και απορούν.

Η φάση που έληξε η επίθεση της ΑΕΚ χωρίς να χτυπήσει κάπου η μπάλα και δε δόθηκε κατοχή στον Ιωνικό, αλλά και εκείνη όπου έγινε το λάθος από παίκτη του Ιωνικού και κλέβοντας ο Σλότερ έκανε σύμφωνα με τους Νικαιώτες εμφανές μπρος - πίσω, ήταν οι δύο πλέον καθοριστικές που καταλογίζουν. Οχι οι μοναδικές όμως, αφού μετά το 61-61 μιλάνε για σωρεία λαθών που έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να πάρει μια διαφορά που τελικά της έδωσε και τη νίκη.

Στον Ιωνικό τις επόμενες ώρες θα σκεφτούν αν θα δώσουν επίσημη μορφή στις αντιδράσεις, πιθανώς και με μια... παρουσίαση των φάσεων, αν και όπως έλεγαν οι πιο ψύχραιμοι, τέτοια ώρα τέτοια λόγια, αφού το ματς χάθηκε και αυτό δεν αλλάζει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ