26.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

«Βράζουν» με διαιτησία οι Τιτάνες! (pic)

Οι Τιτάνες Παλαμά δεν τα κατάφεραν στο Ρετζίκι κόντρα στους Μαχητές, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν έντονα παράπονα από τις αποφάσεις των διαιτητών της αναμέτρησης.

Σε πολύ δύσκολη θέση μοιάζουν να βρίσκονται οι Τιτάνες Παλαμά, μετά και την νέα ήττα τους για το Βόρειο όμιλο της Β' Εθνικής, αφού στον αγώνα με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την έβδομη φετινή τους νίκη. Στην ομάδα από την Καρδίτσα, πάντως, διόλου ευχαριστημένοι είναι με τις αποφάσεις των διαιτητών Ντούρα-Μπακάλη, «βράζοντας» για την απόδοσή τους και εκφράζοντας τα έντονα παράπονά τους μέσω του προέδρου, Βάιου Μπακαβέλου.

Αναφορικά με τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης, τον κύριο Ντούρα, καταγγέλλουν ένα σφύριγμα που... πήρε πίσω, σύμφωνα με τους ίδιους, αφού μετά την χρέωση ενός αντιαθλητικού φάουλ στον Βελισσαρίου που θα σήμαινε και την αποβολή του από τον αγώνα (ο «άσσος» των Μαχητών είχε χρεωθεί νωρίτερα με τεχνική ποινή), αποφάσισε να αναιρέσει τόσο το σφύριγμα όσο και την κατοχή της μπάλας για τους Τιτάνες. Κάπως έτσι, η μπάλα επέστρεψε στους Θεσσαλονικείς και ο Βελισσαρίου έμεινε κανονικά στον αγώνα μέχρι το τέλος.

Από την πλευρά του κυρίου Μπακαβέλου ξανά, δύο νέες αναφορές σχετίζονται με το δεύτερο διαιτητή, τον κύριο Μπακάλη. Αρχικά, εξέφρασαν την απορία της αντικατάστασης του προορισμένου ως δεύτερου διαιτητή σε αυτή την αναμέτρηση, κυρίου Παπαγεωργίου, χωρίς να υπάρξει σχετική ενημέρωση. Εν συνεχεία, αφήνει... υπονοούμενα πως η αλλαγή αυτή είχε σχέση με την εντοπιότητα του κυρίου Μπακάλη, καθώς προέρχεται από την περιοχή του συλλόγου των Πεύκων, κάτι που αποτυπώθηκε και στα σφυρίγματά του.

Δείτε τις καταγγελίες των Τιτάνων, όπως τις εξέφρασε ο ίδιος ο πρόεδρός τους μέσω των social media:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ