28.1 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

«Βράζουν» κατά διαιτητών στον Δούκα (vid)

Έξαλλοι με τις αποφάσεις των διαιτητών στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών είναι στον Δούκα, με την ομάδα των Βορείων προαστίων να διαθέτει στη δημοσιότητα βίντεο με τις φάσεις, για τις οποίες διαμαρτύρεται, σε συνέχεια των δηλώσεων του προπονητή της, Γιάννη Γιαννόπουλου, τονίζοντας παράλληλα πως ο επιθετικός προσδιορισμός «εχθρικός» είναι... επιεικής για την αντιμετώπιση των αρχόντων του αγώνα προς το μέρος της.

Δείτε ακολούθως τη σχετική ανακοίνωση και το βίντεο:

«Το Σάββατο (10/2) στο παιχνίδι του ΑΣΕ Δούκα με τον Απόλλωνα Πάτρας που διεξήχθη στο Δαΐς (Α2, 17η Αγωνιστική) γίναμε μάρτυρες μιας διαιτησίας από αυτές που ο χαρακτηρισμός «εχθρική» είναι μάλλον επιεικής. Το σύνολο της συμπεριφοράς και των αποφάσεων των διαιτητών καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν αφήνουν περιθώριο αμφιβολίας για τις προθέσεις και το σκεπτικό τους. Εφάρμοσαν ξεκάθαρα δύο μέτρα και δύο σταθμά θέλοντας πάση θυσία να ανατρέψουν τις ισορροπίες του αγώνα. Το καταλάβαμε τόσο εμείς όσο και οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι…

Για πολλοστή φορά φέτος βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιες διαιτησίες και δεν κατανοούμε τον λόγο. Δεν ζητάμε χάρες, ζητάμε το αυτονόητο. Ίση αντιμετώπιση μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Κατανοούμε ότι έχουμε επιλέξει τον καθαρό και συνάμα δύσκολο δρόμο, και θα επιμείνουμε σε αυτή την απόφαση μας, όμως, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να προσβάλλει το όνομα και την ιστορία του Συλλόγου μας.

Και επειδή μια εικόνα ισοδυναμεί ΠΑΝΤΑ με χίλιες λέξεις, το βίντεο του αγώνα είναι στη διάθεση σας. Και τα συμπεράσματα δικά σας…

Ελπίζουμε, τουλάχιστον, ότι τους τα επισήμανε ο κομισάριος του αγώνα και αναμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα της δικής του αναφοράς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ