26.9 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

«Βουνό» τα προβλήματα για Νίκη Λευκάδας

Δύσκολη αποστολή στο «Π. Νικολαΐδης», κόντρα στο Φάρο Κερατσινίου, έχει η Νίκη Λευκάδας στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Οι νησιώτισσες δοκιμάζονται την Κυριακή (25/02, 14.00) στην έδρα της δεύτερης στην κατάταξη ομάδας του γυναικείου πρωταθλήματος, με την προετοιμασία τους να ολοκληρώνεται μετ’ εμποδίων, καθώς η Αναστασία Τσέρου και η Έλενα Τσινέκε ταλαιπωρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες από ίωση, ενώ ενοχλήσεις στο γόνατο αισθάνεται η Χέιλι Ντάναμ.

Όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής της Νίκης Λευκάδας, Νίκος Δουβίτσας, στην επίσημη ιστοσελίδα τους:«Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς, καθώς δεν κάναμε καμία προπόνηση όπως θα θέλαμε. Η Τσέρου και η Τσινέκε έχουν πυρετό και η Ντάναμ πονάει στο δεξί γόνατο, έκανε εξετάσεις που δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό, αλλά δεν ξέρω εάν θα μπορέσει να παίξει και πόσο. Είναι προφανές ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στην Αθήνα σχεδόν με μία πεντάδα. Ο Φάρος είναι ένα σύνολο πολύ καλοδουλεμένο, που ακόμα και όταν δεν παίζει καλά βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει. Σίγουρα η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη και ελπίζω η ομάδα να μπορέσει να φανεί όσο περισσότερο ανταγωνιστική μπορεί».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ