20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βουγιόσεβιτς: «Άδικο για την Παρτιζάν, η Ζενίτ θα πάρει μόνιμη θέση στη Εuroleague»

Η Εuroleague αποφάσισε να βάλει οριστικό τέλος στη φετινή σεζόν λόγω της πανδημίας αλλά ο Ντούσκο Βουγίοσεβιτς δεν είδε με... καό μάτι να παραμείνουν οι ίδιες ομάδες και την επόμενεη σεζόν ρίχνοντας τα βέλη του προς τη Ζενίτ.

Ο άλλοτε προπονητής της Παρτιζάν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, μιλώντας σε ξένο μέσο έδειξε τον έντονο εκνευρισμό του σχετικά με την ευκαιρία που δίνει η Εuroleague στις ίδιες ομάδες να αγωνιστούν και την περίοδο 2020/21 θεωρόντας ότι η Παρτιζάν αδικήθηκε από αυτή την απόφαση.

Συγκεκριμένα στοχοποίησε την Ζενίτ και τον χορηγό που την ακολουθεί κάνοντας λόγο ότι σύντομα θα αποκτήσει συμβόλαιο τύπου Α. Να υπενθυμίσουμε ότι η Παρτιζάν και η Βίρτους Μπολόνια ήτα από τις ομάδες που ήλπιζαν μέχρι τελευταία στιγμή να εξασφαλίσουν μία θέση στην επόμενη Εuroleague.

«Δεν είναι καλό να λαμβάνονται αποφάσεις στα τραπέζια ή μόνο από τις 11 ομάδες με συμβόλαιο τύπου Α. Θα ήταν καλύτερο ένα πλάνο, που θα βοηθούσε τις ομάδες να αγωνιστούν ξανά. Η θέση της Ζενίτ αλλάζει λόγω της Gazprom, μπορεί να είναι η 12η ομάδα με συμβόλαιο τύπου Α. Δεν είναι καλό για το μπάσκετ να λαμβάνονται αποφάσεις από τις ομάδες με τα δεκαετή συμβόλαια. Αυτό που συνέβη είναι άδικο απέναντι στην Παρτιζάν» ήταν τα λόγια του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ