16.5 C
Athens
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024

Βοστόνη για τίτλο! (vids)

Οι Σέλτικς δικαιώνουν όσους έλεγαν στην κανονική περίοδο, ότι ετοίμαζαν την ομάδα για τα playoffs, κυριαρχώντας απόλυτα στο Μιλγουόκι με 112-90 απέναντι στους Μπακς και κάνοντας το «μπρέικ», για να πάρουν από το Game 1 των ημιτελικών Ανατολής το πλεονέκτημα έδρας, δείχνοντας έτοιμοι για τον τίτλο.

Ο Ίρβινγκ ξεκίνησε κεφάτος και αυτό αποτυπώθηκε στο 10-21 στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, με την περίοδο να κλείνει στο 17-26, με τον Χιλ να επιχειρεί να αφυπνίσει τους συμπαίκτες του. Οι Σέλτικς, όμως, είχαν σειρά λύσεων, φτάνοντας στο +15 στα μέσα του δεύτερου δωδεκαλέπτου με τους Χέϊγουορντ, Ροζίερ και Μπέινς να προσφέρουν σκορ (25-40). Με τον Γιάννη εξαφανισμένο, Μίντλετον και Μίροτιτς οδήγησαν τους Μπακς σε «ξέσπασμα», με το οποίο οδηγήθηκαν σε επιμέρους σκορ 21-4, με το οποίο η ομάδα τους πήρε μετά από ώρα προβάδισμα με 46-44 στο δίλεπτο για το ημίχρονο. Αυτό, όμως, έληξε στο 50-52 για τη Βοστόνη χάρη στους Μπράουν και Μπέινς.

Χόρφορντ και Μόρις «ναρκοθέτησαν» τη ρακέτα των «Κελτών» και βρίσκοντας λύσεις μπροστά «εκτόξευσαν» την απόσταση, η οποία ήρθε μέχρι και στο +21 στο τρίτο δωδεκάλεπτο με τρίποντο του Ροζίερ για το 65-86 στο ένα λεπτό για το τέλος του, λήγοντας με πεντακάθαρο προβάδισμα για τους παίκτες του Στίβενς (71-88). Ο Αντετοκούνμπο προσπάθησε μέχρι τα μέσα της τελευταίας περιόδου, αλλά ήταν μόνος του, με τους Μπράουν και Ίρβινγκ να βάζουν την «υπογραφή» σε μια υπέροχη παράσταση των «τριφυλλοφόρων».

Ο Κάιρι Ίρβινγκ με 26 πόντους, 7 ριμπάουντ και 11 ασίστ και ο Αλ Χόρφορντ με 20 πόντους και 11 ασίστ ώθησαν τους Σέλτικς στο θρίαμβο, ενώ ο Γιάννης είχε 22 πόντους για τους Μπακς, με τον Κρις Μίντλετον να προσθέτει 16 πόντους με 10 ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ