17.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Βόμβα»…Λέοναρντ και Τζορτζ στους Κλίπερς με φόντο τον τίτλο (pics)

Ένας ακόμη πανίσχυρος πόλος δημιουργείτε στο NBA, με την έτερη ομάδα του Λ.Α, να απαντάει στους Λέικερς, δημιουργώντας ένα τρομερό δίδυμο το οποίο συνθέτουν ο δις πρωταθλητής Καουάι Λέοναρντ, και ο Πόλ Τζορτζ, ο οποίος μέσω ανταλλαγής κατέληξε στους Κλίπερς.

Η συγκεκριμένη διαδικασία ανακοινώσεων ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα, και δεν πήρε πάνω από 10 λεπτά ώστε άπαντες να αρχίζουν να αναρωτιούνται πως θα είναι οι Κλίπερς της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Λέοναρντ ήταν αυτός που είχε «γονατίσει» όλη τη λίγκα με την περιβόητη απόφαση του η οποία ήρθε συντεταγμένα μαζί με την συμφωνία με τον Τζορτζ, και τον Ντοκ Ρίβερς να βγαίνει κερδισμένος, βάζοντας απέναντι στον ΛεΜπρον και την παρέα του, τον MVP των φετινών τελικών.

Όπως ήταν κατανοητό, ο πρώην σούπερ σταρ του Τορόντο ζήτησε και τον Πολ Τζορτζ για παρέα, κάτι που έγινε δεκτό, με τις διαδικασίες να παίρνουν μπροστά, με τον πρώην παίκτη των Θάντερ να ζητάει ανταλλαγή. Έτσι οι Κλίπερς παραχώρησαν στην ομάδα από την Οκλαχόμα τέσσερα draft picks πρώτου γύρου και τους Ντανίλο Γκαλινάρι και Σάι Γκίλτζεους - Αλεξάντερ.

π



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ