27 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Βολές Σταυρόπουλου κατά ΚΕΔ

Η ΚΕΔ βρέθηκε στο στόχαστρο του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστου Σταυρόπουλου για το γνωστό θέμα του "αποκλεισμού" των τεσσάρων διαιτητών που σφυρίζουν στη Ευρωλίγκα.

Μετά την τοποθέτηση του επικεφαλής της ΚΕΔ, Στέλιου Συμεωνίδη που μίλησε για μεγάλη δεξαμενή διαιτητών που ξεπερνούν τους 90, ο Σταυρόπουλος είπε με νόημα "λογικά εννοείτε και αυτούς της Ευρωλίγκας";

Η απάντηση που πήρε ήταν... έμπρακτη, αφού στην κλήρωση που ακολούθησε οι τέσσερις, Γκόντας, Παπαπέτρου, Κορομηλάς και Φούφης ήταν και πάλι εκτός, προκαλώντας την οργή του παράγοντα του Ολυμπιακού. "Εσείς πυροδοτείτε τη βία και με τις πράξεις σας θα διώξετε από το μπάσκετ τους Αγγελόπουλους και τους Γιανακόπουλους. Σας ρωτάμε για ένα τόσο σοβαρό θέμα δυο χρόνια και δεν μας απαντάτε με ποια δικαιολογία τους αποκλείετε".

Στη συνέχεια ο Χρήστος Σταυρόπουλος έφερε στο τραπέζι την πρόταση προς τον ΕΣΑΚΕ να πληρώνονται οι διαιτητές από τη λίγκα απ' ευθείας και όχι από τις ομάδες και η απάντηση που έλαβε από τον πρόεδρο της ΚΕΔ ήταν πως είναι κάτι που το κοιτάζουν, αλλά θα πρέπει να δουν κάποια τυπικά πράγματα, που έχουν όμως σημασία. Φαίνεται πάντως πως αυτό είναι κάτι που το βλέπουν θετικά όλες οι ομάδες και το έχουν συζητήσει στο πλαίσιο των συνεδριάσεών τους στον ΕΣΑΚΕ.

Τέλος ο Στέλιος Συμεωνίδης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους πως ίδιος διαιτητής δύο συνεχόμενες αγωνιστικές δεν θα παίζει την ίδια ομάδα σε όλη την κανονική περίοδο, κάτι που ίσχυε και πέρυσι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ