20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Βολές Σερφ κατά Σφαιρόπουλου!

Ο πολύ γνωστός μας Ζβι Σερφ, ο οποίος έχει περάσει ένα μέρος της λαμπρής καριέρας του στην Ελλάδα έχοντας την τεχνική ηγεσία του Άρη (με τον οποίον κέρδισε το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1993), του ΠΑΟΚ και του Μακεδονικού, απέχει από την ενεργό προπονητική, ωστόσο παρακολουθεί στενά τα πλέι οφ του ισραηλινού πρωταθλήματος. Η ιστοσελίδα one.co.il τού έδωσε βήμα για να εκφράσει τις σκέψεις του για τη σειρά ανάμεσα στη Μακάμπι και τη Χάποελ Τελ Αβίβ, που βρίσκεται στο 1-1, κι αυτός μίλησε χωρίς φόβο και πάθος για την κακή εικόνα που παρουσιάζει η Μακάμπι, της οποίας έχει διατελέσει και παίκτης και προπονητής. Αμέσως μετά την ήττα στον δεύτερο αγώνα εξαπέλυσε μάλιστα βολές και κατά του Γιάννη Σφαιρόπουλου, παρά το ότι τον είχε βοηθό στον ΠΑΟΚ τη διετία 1997-99!

"Η Μακάμπι μοιάζει να είναι "σβηστή", απροετοίμαστε και ανοργάνωτη, χωρίς άμυνα και με ασυντόνιστη επίθεση. Πριν από τα πλέι οφ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε πως στόχος ήταν μέχρι το φάιναλ φορ η ομάδα να έχει φτάσει στην κατάσταση που βρισκόταν πριν από τη διακοπή λόγω κορωνοϊού, γιατί στους αγώνες του Κυπέλλου η Μακάμπι απέτυχε. Παρά τις προσδοκίες και τις ελπίδες όμως, η Μακάμπι δείχνει να βρίσκεται πολύ μακριά από την επιθυμητή κατάσταση, για να το πω κομψά", είπε αρχικά ο Σερφ. Και πρόσθεσε:

"Ο πάγκος της Μακάμπι έμοιαζε ανασφαλής και δεν έδωσε στην ομάδα αυτό που χρειαζόταν για να αλλάξει την κατάσταση. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδειχνε λίγο αβοήθητος, ένιωθε και συνειδητοποιούσε σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα ότι είχε μπελάδες. Πήρε το τελευταίο του τάιμ άουτ 3,5 λεπτά πριν από τη λήξη, αλλά σε αντίθεση με παρόμοιες καταστάσεις στη διάρκεια της σεζόν, όσα είπε στους παίκτες του δεν έφεραν αποτέλεσμα".

Ο βετεράνος Ισραηλινός προπονητής ήταν αυστηρός και με το θέμα της απουσίας ικανού back up παίκτη του Ουίλμπεκιν: "Δεν ξέρω ποιος αποφάσισε και ποιος έχει την ευθύνη για το ότι έχει φτάσει το τέλος της σεζόν και η Μακάμπι δεν έχει πλέι μέικερ, αλλά είναι προφανές πως αυτό βλάπτει την ομάδα και πάνω απ' όλα τον Ουίλμπεκιν. Η ομάδα δεν τρέχει σχεδόν καθόλου στο fast break, επειδή η άμυνα είναι σχεδόν ανύπαρκτη ή δεν λειτουργεί".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ